Rinaa Kizlar kurtaj olmamin ustunden 25 gun gecti degerim sifirlanmis mi diye kan testi verdim 6 cikti sonuc.. ne zaman sifirlanir? Yeni gebelik olusma ihtimali var mi 8-10 gun once yumurtlama gordum sanirim o cikar mi?
Rinaa Canan-_16 korunmuyoruz kuzum bizde doktor hemen baslayabilrisiniz dedi ama uc gun once idrar testi yapmistim hayalet cizgi cikmisti simdiye sifirlanir diye dusunuyordum
Canan-_16 Rinaa 20 Cihan galan 8 çıktı geçen hafta işte yine gel kan ver dedi gitmeyi düşünüyorum sıfırlanmıştır zaten başarısız kürtaj olsa düşmezdi değer sen ayın kaçında oldun kürtaj
Deviin Kızlar ilk hcg 278 ikincisi 880 küserlerse bugün hafif lekelenmem oldu 18500 çıktı sizce iyi mi korkmalı mıyım
Rinaa Deviin kuzum iki gunde bir iki kat artmasi gerekiyor hatta %60 bile yetiyor diye biliyorum. Kanaman yerlesme kanamasi olabilir ama her turlu kanama icin doktora gitmeni oneririm kac haftaliksin?
Rinaa Canan-_16 cok gecmis olsun kuzum, tesadufe bak🥹 insallah tekrar hamile kalip saglikla aliriz kucagimiza
Canan-_16 Rinaa amin kuzum ya tesadüf belli beraber hamile kalırız bu defa istegram hesabın varmı konuşalım