Merhaba kizlar beni taniyanlar bilenler vardir aramizda merak edenlerde… 2. Sezeryanimi bende yasadiklarimi anlatmak istiyorum.. bugun dogmasi lazimken aslinda aceleci kizim 35+2 de geldi… ❤️🤲👶 Biz 17 gunluk olduk bile baslayalim neler yasadim🌷
Kizlar hamileligim gec dollenme ile basladi 1.5 sene bekledim olmasi icin Hsg sonrasi oldu cok skur. Bir iglum vardi ama 2. Yide cok istyrdk olmuyordu cok skur Rabbim verdi Allahim isteyen herkese versin 🤲🌷
Gelelim neden erkenci davrandi bu kiz aslunda 34. Haftaya kadr hersey normaldi taki birgun ayaklarim davul olana kadr doktora gttm hemen idrara bakti tansiyona bakti idrarimda ptotein kacagi cikti tansiyonm yuksekti ve insulin direncim vardi ne olr ne olmaz die ciger gelistirici vurulduk 4 doz. Sonra eve gidip birgun boyunca idrar topladm ertesi gun goturdum ona bakti ondada sinirda cikmisti doktorum Nst istedi orda bisey cikmamisti ne sanci nede bisey sonra eve donduum. 1 hafta ayaklarm insin die yattim yastik yukari bacakalr yukari inmistti cok skur. Sonra bi gun kasklrmda agri vardi adet agrisi gbi 35. Haftada gttm doktora nst bagladi sancim çıktı doktorm bu kiz fazla beklmez dedi bende nekdr dursa iyidr hocm dedm. 20 marta sezeryn gunu vermisti bu arada kizlar bebegm onden gidiyrdu kilosu 3.350 ydi boyu 49 cm o haftalarda eve donduk ogun birgun dayandim ama ikinci gun gece adet agrilari gbi sancilr vardi ilk dogumumda sezeyn oldgu icin sanci nasl bisey bilmiyordum bu arada uyutmuyordu adet agrisi her 5 dkda bir geliordu saydigimda ve 20 saniye surup geciordu sabah 5.30 da tuvalaete kalktim ve kahverengi akinti geldi sanirim o nisandi hemen hastaneye gttik 12 martta ve nstde sancim yuksek cikti 12 mart pazar gunuydu bu arada doktorumu aradılar acikliga bakildi sezeyn olmama ragmen yinede baktilar ama sormadm aciklik vatmi yokmu die herneyse doktorum aradi ve aksama alicgni soledi.. aksama kadr birazdaha sabretsin ne kdr beklerse bebek o kdr iyi dedi yani haftasi kucuktu oyuzden sanrm. Sonra geldi 4 te ve beni hazrldilr indm asagiiki dogumumda iki farkli hastanede oldugu icin ikiside farkliydi birinde hicbirsey hissetmedim ilk dogumumda. Bunda cekistrmeleri falan hissettim.. degisikti tabiki aci yoktu ama farkli geldi bana burda yazilnlardn bende diordm ben hicbirsey hissetmemistim ilkinde smdi hissettm hepsi farkli her dogum farkli gercekten. Sonra kizm 2. Dk icinde cikti ve gozkerim ondaydi devmli cnku küvoze gircekmi girmicrkmi korkusu vardi cok skur girmedik gercektende 3.350 gram 50 cm dogdu norml adet tarihime bakarsam aslinda 36+5 lerde dogm yaptim ama doktorum gec dollenme dedigi icin adet tarihimi degistrmisti otuzden 35+2 dedi.. daha sonra dikisler falan hepsi yapildi zaten bu aneliytta kalma sureci cok uzun deil kizlar. Oyuzden icinizi rahat tutun. Cekistrmelerde hemen bitiyr zaten cocuk cikana kdr ondan sonrasini bende bisey hissetmedim. Sondayi zaten uyusunca cikariolr onu hissetmiorsun.. odama gectik sonra saatler sinra kalkis benmki 2. Sezeryn kalkisim iyi deildi ilki daha kolaydi 2. Bana zor geldi ama kalktiktan sonra hep yurudum hemde tek basima oda icnde yurudm sonra koridorda yurudum. Sabaha kadr sabah gelip bandimi degstrdiler su gecirmeyen bant taktilar vee hemen dus aldim hastanede o dus mukemmeldi tum agrilarm gitti sanki gazimida tuvaletimide cikmistim sabah kadr agri jesici igne istedm jizlar yaptilr sonra doktorm geldi naslsn dedi iyidim. Agrim vardi ama evde kendimi daha iyi hssedecgm icin ve birde oglum oldugu icin eve gelmk istedm cikrdi beni ciktik ve evimize geldik tam 1 hafta sonra norml hayatima dondum. Cok skur kizmla vende iyiz varsa sorulariniz aliriz.. hepinizie saglikli sihatli dgmlar diliyorum . Bebisleriniz zamaninda gelsin insallhh 🧿🧿🧡😍🤲👶❤️🌷 hayirli dogumlar diliyorum