Aasslliik eglantime1379 0-3 ay alt üst takım cok aldım sürekli kusar dediler 6-7 tane zıbın 0-3 ay 3 battaniye 2 muslim örtü Çorap Örgü yelek 3-6 ay takımlar aldım hemen büyür diyolar
eglantime1379 mervemymerve bende kışlık fazla almayım diyorum çünkü Mart’a doğacak yine alırım ama fazla değil canım
eglantime1379 Janset2105 canım ya rabbim yardımcın olsun bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah ben daha 21 haftamdayım İnan hiç halim toksin aylarıma bırakmamak istemiyorum canım
Denizbetul eglantime1379 bide ben eğer parça parça alsaydım kesin her gittigimde ne aldığımı unutur buda güzelmiş diyip fazla fazla alırdım o kadar abartı şeylere de gerek yok hemen büyüyolar zaten
BehiyeGrel eglantime1379 21 hafta bitmek üzere 🌸 Bugün ufaktan başladım şu e bebekten kupon aldım kullanma zorunluluğu vardı listedekilerin alabildiklerimizi aldık 🙈
Burcin-13 eglantime1379 valla bende 12. Haftada cinsiyeti öğrendim 14. Haftada almaya başladım😄 31+5 iz şuan bi hastane çantası hazırlamak kaldı başla sendr alışverişe kış gelmeden sonra ağırlaşıp zaten çıkamazsın
eglantime1379 Burcin-13 tamam canım benim bilmiyorum ama ben kendim almaya başlamadan kaynam almaya başlamış bende ilk kendim almak istiyorumdum şimdi bir şey de diyemedim hevesim kaldı benimde ilk bebeğim ya insan özeniyor ister istemez