Esmeral Lens kullanmayınca etrafı inanılmaz bulanık görüyorum ve ameliyatta herşeyi net görmek için lens kullanmak istiyorum. İzin verilir mi acaba
DnzTnr Esmeral geçenlerde burda okumuştum duyma problemi olan bı anneye işitme cihazıyla girebilmesi için izin vermişler lenste de sorun olmaz herhalde. Sonuçta gözüne bı mudahale yok normal doğum olsa ıkınma esnasında bı problem olabilir belki diye düşünürdum ama sezeryanda belden yukarıda pek işlev olmadığı için bence sorun olmaz
Ogretmenanne0101 Esmeral İlk doğumum da lensimi taktım makyajımı yaptım sezeryana girdim 😂 asla karismadilar
Gamzer Esmeral Lensi bilmiyorum ama benim gözlüğümü cikattirmislardi. Neden çıkartmam gerektiğini hala bilmiyorum o anda heyecandan sormayı unuttum🤣
Sahnedekimadam Konudan bağımsız olarak , renkli lens kullanıyorum gebelikte göz kuruluğu olduğu için kullanmayın yazıyordu .. siz problem yaşıyor musunuz?
Esramin60 Esmeral ben tüm 3 dogumundada lens ile girdim sezeryana. Hic sorun yasamadim. Birseyde demedi kimse. Ama narkoz ile sezeryan olacaksan ozaman bilemem.
Esmeral Spinal olacam . Cevaplarınız beni rahatlattı doktorumdan izin alıp çıkarmayacam. Renkli lens kuruluk yapıyor daha fazla benim lens bazen uyuyabiliyorum, duşta kullanabiliyorum 2014 ten bu yana lens kullanıyorum bu şekilde .
Ogretmenanne0101 Esmeral Şeffaf lens tak onunla uyuyabiliyorsunda Ama renkli ile girme sezeryana yy irtilir anesteji etkisiyle .
Ogretmenanne0101 Esmeral ben şeffafta kullanıyorum renkli de . Şeffaf ile denize dahi giriyorum doğuma da gittim sorun olmadı
Ahsdgd Bugün doğum yaptım gözlüğe izin vermediler ben de görmek istediğim için lens taktım bir şey demediler ☺️
Esmeral Ogretmenanne0101 doktorum da izin verdi ben de çok şükür herşeyi net gördüm ameliyat esnasında:)