Bu26 ekibi çok iyiydi dedim ya refakatçim olmasa bile asla yalnız hissetmezdim. Odama geçtikten sonra tamamen soydular ameliyat önlüğü giydirdiler sonra sonda taktılar. Damar yolu açtılar. Ameliyat zamanı geldi. Sedye ile ameliyathaneye götürdüler eşimle annemle vedalaştık kapıda ayy orası çok duygusal oluyor😢 sonra ameliyathaneye girdim ameliyat masasına aldılar hemşireler. Anestezi uzmanı geldi belden iğne yaptı hiç acımadı. Nasıl duracağınzı söylüyor. Duruş önemliymiş. Doğru yere yapılması için aneztezinin. Sonra kendi doktorum geldi güldü selam verdi elimi tuttu. Bu arada ellerinizi bağlıyorlar. Sonra hızlıca uyuştum. Ve 2 sn sürmedi bebeğimi çıkarmaları. Doktorum bebeğimi gösterdi. Başımda bir hemşire vardı hep konuştu benle moral verdi. Bebeğim yıkanırken temizlenirken onu görüyordum. her Şey doğum anı çok güzeldi. Sonra dikiş falan kısacık sürdü. Hissetmedim hiçbir şey. Sedye ile ameliyathaneden çıkarttılar. Bekleme odası gibi bir yer vardı serum bağladılar. Kanlı bezleri değiştirdiler. Temiz çarşaf serdiler. Çok üşüyordum ameliyathanen çıktıktan sonra. 15 dk sonra odama çıkardılar. 15 dk sonra da bebeğim yanıma geldi.