Nunuuh Merhaba kizlar.Bende son 3-4 gündür mide yanmasi basladi.27+3 deyiz.Annem saçı cikiyo belki diyo.Sizde boyle olan varmi?Kontrolume daha var onun için sizinle paylasmaq istedim
Yazmelegi_ Nunuuh mide yanması bende yemekten sonra oluyor doktorum iki yastık al basinin altına yüksek dursun öyle uzan demisti ve bide rennie kullanıyorum
minikmucizemmmmmm Nunuuh bizde de saçlı olur derler🫢😃 inşallah saçlı olur oğluşum. Ben ve abim aşırı saçlı doğmuşuz. Bende 28+2 iki yastık var kafamın altında, baş ucumda da maden suyu kötü oldukça bir yudum içiyorum 😊
68selda06 Nunuuh mide yanması normal bende çok erken başladı mide yanması 37 haftalık olduk hala yanıyo surup ta fayda etmiyor artık
Mervelikli Bende 26+4 deyim aynısını yasıyorum kimi zaman gece uyuyamıyorum ama baharat az tüket asitli şeylerden kaç ben süt içiyorum biraz yatıştırıyor
Aylim Bendede oluyor ama daha çok mideye doğru değilde boğazıma doğru bi yanma hissi gibi geliyor sizlerinde öyle mi ?
zelis01 68selda06 bebek mideye baskı yapıyor sindirim de ağırlaşınca yanma oluyor ama süt sarı leblebi veya gaviskon iyi geliyor
Momsy410 Nunuuh bebek buyudukce daha da artti ben de bazi geceler uyuyamiyordum yanmadan dolayi. Ilik sut iyi geliyor. Yatmadan bi kac saat once yemegi birak bi de baharatli yemekler cok yapiyor. Asitli yiyecekler, paketli gidalar da
Aylim Boğazıma bişey takılmışta yakıyomuş hissi çok garip hani böyle kana kana su içince geçicek gibi ama geçmiyor 😂