snka2021 merhaba kızlar 💕 Ağustos’ta doğumum var inşallah. Çok ağırlaşmadan son bi tatil yapalım dedik. Mayıs ayı nasıl olur deniz havuz iÇin? Didim taraflarına gitmeyi düşünüyoruz ?
Gamzer snka2021 Havaya belli olmuyor ki hafta sonu yaz havası vardı izmirde tshirtle gezdik. Bugün bir uyandık kar yağmış 🤣 O yüzden ne desem bilemedim. Mayısta çok soğuk olmaz bence ama yine de bilemiyorum canım
selinsmother snka2021 ben Manavgatta yaşıyorum Mayıs ayında eşim denize girmişti geçen yıl ama ben üşüyen biriyim ben girmedim 🥰 havalar güzel olur ama havuz ve denizden çıkınca üşünülür
Bus1234 snka2021 Didim’de yaşıyorum havalar genel olarak güzel ama dün yağmur yağdı bayağı belli olmuyor bugün de hafif esinti vardı üşüttü
snka2021 Gamzer ekimde balayına gitmiştik denize girdik ama havuza giremedik öyle olur diye düşündük bizde mayısta. Çok teşekkürler çiçeğim
snka2021 Bus1234 buralar da öyle bu aralar :) mevsimler ileri kaydı sanırım, gitmemek en mantıklısı galiba mayısta
Eylulkelebegi snka2021 geçen sene Mayıs başında Kuşadasına gittim deniz buz gibiydi havuz da bir tık daha iyiydi ama soğuktu tabii akşamları falan esiyordu 🤪
Itsdlr snka2021 İzmir’de coook dengesiz havalar bi gün mont bi gün t-shirt, genel olarak mayısa ısınmış olur, mayısta otel tatili yaptık birkaç kez hafif üşütüyor havuz ama yapılabilir💓
Byidilto snka2021 Geçen hafta Kuşadasindaydim denize giren vardı ama çok az. Su hala soğuk Ege’nin suyu geç ısınır. Bu soğuk Mart soğuğu Mayısa kadar kalacağını düşünmüyorum bence ısınmış olur 🌼
Pnrpnr_ snka2021 merhaba, denizler geç ısındığını için Mayıs ayında hâlâ deniz soğuk oluyor ama gezmek için en güzel zamanlar 🤞 Ayvalıktan bildiriyorum 😂