bu_partideyalnizsin Sevval0308 hangi hastanede doktor 😄 Necati kayayı önerir misin peki bazıları çok iyi doktor bazıları da tam tersini söylüyor
Sevval0308 bu_partideyalnizsin medilines de Fatma hoca Necati beyi ben tanımıyorum kendisini lakin dini görüşü bana uymuyor kafa su şekilde çalışıyor haşa Allah da peygamber de benim ben olmasam insan doğmaz benim tanıdığım bazı insanlar ile diyaloğu bu şekilde
bu_partideyalnizsin Sevval0308 ben kontrole gittiğimde kadınlara İslam’ın şartını fln soruyordujdkdbdj??
bu_partideyalnizsin Sevval0308 böyle bir düşünceye sahip olması korkunç gerçekten Ben öneri üzerine o doktora gittim ve sonra bir arkadaşım dedi ki komşumuzun kisti vardı verdiği ilaçlar yüzünden kadının kisti patlamis çok çekti vs vs diyordu
Sevval0308 bu_partideyalnizsin bilemiyecegim belki düşüncesi değişmiştir aziz mübarek gün birde Necati Kaya’nın günahını almayalım üstümüze 😂😂😂
Sevval0308 bu_partideyalnizsin valla her doktorun iyi kötü deneyimleri vardır ama dediğim gibi ben öyle bir tepki duymuştum onun hakkında onun icin gitmedim😂yoksa iyi olduğunu da duymuştum Allah var yani
bu_partideyalnizsin Sevval0308 bilmiyorum valla kendisi çok pozitif biri aslında her şeyi rahatlıkla sordum kendisine de 😅
Sevval0308 bu_partideyalnizsin valla eğer siz rahatsaniz devam edin doktor çok önemli her türlü hastalikta da gebelikte de :) mutlu oluyorsanız anlasiliyorsaniz ne mutlu