Leylaates Linameyra benim ilk hamileliğimde 37. Haftada sancım gözüktü acile yolladı doktorum orda baya bağlı kaldım nstye korkudan tansiyonum çıkınca sezaryene girdim acil yani sancı görünce direk yollamıştı beni
selinsmother Linameyra 32 haftamda sancı çıktı benim serum verdi bidaha nst çektiler daha iyi çıktı. Kendini asla aç ve susuz bırakma deyip yolladı. He bide açıklık muayenesi yaptı 0 cm çıkınca😅
Gamzer Linameyra Sanci düzenli değilse normal. Yani buna yalancı doğum sancısı diyorlar genelde. Artık vücut kendini doğuma hazırlamaya başlıyor. Doktorun da nst sonucuna göre normal demiş zaten canım 🧡
Linameyra Leylaates bana evimin yakınlığını sordu kanama vs olursa gelirsin dedi ☹️ Bana biraz erken geldi sancının çıkması
Linameyra Gamzer bilgi için teşekkür ederim canım. Yalancısı böyleyse gerçeği nasıl görecez yakında 😂
Gamzer Linameyra Düzenli olursa hemen git yine doktora canım 🧡 Boşuna cennet annelerin ayakları altında demiyorlar 🌸
Linameyra Gamzer öyle valla bunu daha hamilelikte anlıyorsun. Şu son haftalar gerçekten hiç geçmiyor. Anne olmak zor müessese