Gamzer Deletedmom_106 Oyy kıyamam ya 😔 Hafta sonu yaz gibiydi salı günü birden soğudu hava. Çok geçmiş olsun kuzum
Deletedmom_106 myangelson imkanı yok 🤣 buraya arkadaş getirip bi de seslenip duracan Nurcan gbi. İmkansız
Durubebegim Deletedmom_106 ahahha😂 ben ilk başlarda yorum atmazdım çok geç samimiyet kurdum samimi olanlar bir birilerine kanka diyenler çok saçma geliyordu 😁
Deletedmom_106 Durubebegim aralık 2020 den beri uygulamadayım. Bu hesap dışında doğru düzgün post açmıslığım yok.sadece sağlıkla ilgili bildiğim bisey olursa yorum atardım 😂
myangelson Deletedmom_106 benim çevremde hamile arkadaşım yok 😅 kimse benim gibi de uygulamayı indirip kullanmaz böyle hamile olmadığı halde 😅
Deletedmom_106 myangelson bizim gelin bana demişti indir bebeğin gelişimini takip et die çevremde kullanan çok ama isimlerini bilmiyorum
Deletedmom_106 myangelson imkansız 🤣 aradım isimleri şöyledir böyledir die de yok 🤣hepsi doğurdu canım bebeler 2 yaşına geldi neredeyse
Deletedmom_106 @Kiraz53 soğuk nevale sevimsiz sıcak samimi olmayan demek 🤣 sadece nevale azık demek hani içenler der ya nevalesiz olmaz falan ( buraya yazdım sorunun cevabını 🤣
myangelson Kiraz53 yorumlar buraya gelmedi soğuk baklava seni buraya etiketledi o post silindiği için biz zaten soğuk baklava ile konuşuyorduk burada