Mgizem Esraa79 ben de bir kimyasal bir düşük yaşadım. Onlardan sonra Şuan çok şükür 27 haftalık olduk😊ayrıca bir test yaptırmadım doktorum sadece 5 ay kan sulandırıcı iğne kullandırdı ve hala coraspin hap kullanıyorum 32.haftama kadar
mervesercandemir Esraa79 kimyasal gebelikten sonra doktor ara vermene gerek yok dediği için tekrar denedik ve bir daha kimyasal gebelik geçirdim peş peşe oldu. Şuan tekrar hamileyim normal gibi inşallah. Sağlıklı 5 yaşında oğlun olduğu için genetik test falan istemiyorum demişti
Esraa79 Mgizem çok sevindim sağlıkla gelsin❤️ kimyasal gebelik regl gecikmesinden ne kadar sonra nasıl anlaşılıyor acaba?
Esraa79 Tusemciiim benimde 1 kürtajım var🥹 ne kadar süre geçti sizinkinin üzerinden acaba sorabilir miyim?
Tusemciiim Esraa79 Kürtajımı 2 Sene önce Şubat gibi olmuştum Kalbi durmuştu. 1 sene dinlendim vücudum kendimi toplasın istedim 🤍 Geçtiğimiz senede temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim, Hemen ardına tekrar hamile kaldım Allahııın hikmeti 🫠🤲🏻🤍
Esraa79 Tusemciiim daha kolay oluyormuş ve daha sağlıklı oluyormuş diyorlar🥲🫶🏻 çok sevindim Allah bağışlasın❤️
Tusemciiim Esraa79 Amiiin kuzum amin 🤍 Rabbiiim isteyen herkese nasip etsiiin kimsenin kucağı boş kalmasıııın Evi çiçeklensin 🤲🏻🥰
mervesercandemir Mgizem şuan ben bir korktum🥶 benim iki kimyasalımda 2 gün gecikmeyle gerçekleşmişti. Şimdi biraz zaman geçince bir daha olmaz sanıyordum😨
Gunes63 Esraa79 Benimde bir düşüğüm var şu an 2. Gebeliğim 21 haftalık olduk. Rabbim bütün bekleyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏼🥰
znkara Esraa79 4 buçuk yaşında oğlum var ocak ayında kimyasal geçirdim şubatta korunduk bu ay bekliyorum bakalım tekrar kimyasal olmasından korkuyorum açıkçası 😞