bilghrz kızlar bu hafta 30. haftaua giriyorum doktora gitcegimde doktor suyunun azalıp azalmadıgını ultrasonda görür mü veya azalıp arttığınn bi belırtisi oluyor mu agrı gibi
Mrsyesil94 bilghrz su azlığı var bende hiç belli olmuyor herhangi bi ozel ağrısı vs yok 31. Haftadan beri böyle su an 35im
Lavinyaa8 bilghrz hicbir belirtisi olmuyor ultrasonda gözüküyor bittiginde benim sancım öyle başlamıştı
Tubag1 femme doktor nelere dikkat etmelisiniz gerektiğiyle ilgili birşey söyledi mi benim de sıvım fazla
cihaninannesi Mrsyesil94 canım havuç yemek, havuç suyu iyi geliyor suyunu arttırıyor diyorlar ama doğru mu bilmiyorum 🙄🙄
Ftmtnhnnnn2 femme seker yuklamesi yaptirdinmi benim doktorum genellikle gebelik sekeri olanlarda oluyor dedi ve banada seker yuklemesi yapalim dedi erken dogum riskiylw ilgili bisey demedi ne yapmamis gerekiyormus su fazlaliginda doktorunuza sordunuzmu
Mrsyesil94 cihaninannesi evet öyle diyorlar ama doğuma az kaldı sezaryen ile alacak o yüzden saldım ben de artık teşekkür ederim 🥰😘
femme Ftmtnhnnnn2 evet ben 22 haftalik iken şeker yüklemesi oldum ve gebelik şekeri teşhisi kondu diyet yapıyorum 10 gündür. Normalde özel takıpliyim suyum için bide devlete randevu aldım. Bugun giducem insalah