Busece06 Ya kızlar sizin böyle bi anınız oldumu normalmi 17. Haftaya girdim. Gerizekalı ğst komşumla kavga ederken sinirden karnım kasıldı galiba çok korkuyorum soluma yattım öyle dinleniyorum şimdi sizdede stresli sinirli anınızda oldumu hiç
Yazmelegi_ Busece06 ay öyle bir komşu bende de var rabbim bize sabır versin kadın laftan anlamıyor hiç deliriyorum
bu_partideyalnizsin Busece06 hamile halinizle bu tarz gerginliklere girmeyin hem kendiniz hemde bebek icin
Busece06 Yazmelegi_ amin kuzum valla varya apartmanı yıktım yinede dinledi kapısını açmadı korkusundan seni çatır çatır yerim yiyosa gel kapıda hadi bekliyorum dedim kadın gelmedi bu halimle paramparça edicektim onu ya komşu ne önemli şeymiş ya eve erkek atar 40 yaşında oğlu anasına geber senin gibi anne olmaz olsun diyor yazık gencecik çocuk pislik ladın günaha giriyorum ramazan vakti
Yazmelegi_ Busece06 vallahi oyle annem gille yaşarken müstakil evde orayı şikayet ederim şimdi gözüm orayı arıyor diyorum anneme binaya gelmeyi düşünme inan müstakil daha iyi diyorum komşuluk yok zaten burda bide hergun sabah 7 de bir insan temizlik yapar mi anlamıyorum valla uykum yok perisan oluyorum
Busece06 bu_partideyalnizsin çok haklısınız ama hamilelik hormonlarından iyice kendimi tutamadım evde eşimde yoktu beni tutabilcek biri olarak sonradan bebeğim için çok pişman oldum ben o kadar dikkat ederken ama işte oldu bi anlık öfkeyle..
Busece06 Yazmelegi_ ay Allah ıslah etsin ya sana da bol sabırlar versin kuzum kesinlikle apartman hayatında zatwn artık komşuluk sıfır da saygı denen bişey de kalmadı artık ve ne üfü belirsiz insanlar arttı Allah yardımcımız olsun vallahi
babymom_8 Busece06 stres ve üzüntü olunca yapıyor hatta rüyamda kötü bir şey görsem uyandığımda yine kasılıyor