Arzubyrm1 Bennomuyum benim ilk hamileligim 38.haftamdayim şuana kadar hiç çatlağım olmadı sadece duştan sonra tatlı badem yağı kullandım
Merveaty Sevval97 ay evet ya benimde hiç bi yerim çatlamadı tek karnım çok çatlıda yaa nasıl geççek acaba biooil sürdüm hep karnımı bacaklarıma keşke popomada süreydim 🥲
Gulsahakdag dilarabasciftci bana dr kakao yağını kesinlikle önermemişti. Badem yağı hindistan cevizi yağı önermişti. Onlardanda çok midem bulandı sebamed aldım bebekler için olanından çok şükür daha çatlağım olmadı.
Lale92 Bio oil kullanıyorum, ama sanki göğüslerimde çatlak olmaya başladı gibi ama mor veya pembe renk değil direk beyaz beyaz çizgiler oldu sanki anlayamadım 🤷🏻♀️
arelbaby SSuleeN lierac serumu+çatlak kremini kullanıyorum ekstra badem yağı shea butter doğal zeytinyağı ve günde 5 lt su içiyorum. 7.ayı geçince çatladım🤷♀️😂
GULMUSTAFA-2011 Happymomleyla benimde yarın kontrolüm vardi cinsiyeti için hemde ikili test sonucu için ama maalesef iptal etmişler randevumu doktor geçici göreve gitmiş şimdi randevu bulma derdindeyim başka doktora ne zaman bulurum bilmiyorm
Happymomleyla GULMUSTAFA-2011 yaa neyse umarım tekrar birni bulabilirsiniz inşallah bizim de dörtlü taramamız var ama gribim korkmuyor değilim kan almayacaklar diye🥺
hilalsercek Bennomuyum Ya ben 13. Haftama yeni girdim bugün banyo yaparken ilk defa farkettim göbeğimde kırmızı ince ince çizgiler görmeye başladım lierac almıştım zaten yeni başlicaktım ama daha şimdiden o çizgileri görünce çok üzüldüm şimdi gece gündüz sürücem ama acaba çatlak önleyici yağlar felan mı alsam lieracta işe yaramicak gibi 😔
GULMUSTAFA-2011 Happymomleyla siz yine de söyleyin durumunuzu doktor ona göre sorun görmezse alınır kan testi cinsiyeti belli olursa yazarsınız buraya bende yarın gidecektim ama nasip değilmis siz tam 4 aylık misiniz benim 15+2
GULMUSTAFA-2011 Happymomleyla bide en çok şeyi merak ettim en çok tatlı şeylere mi ilgi duydunuz eksi mi 😊ben en çok tatlı çoğunluk tatlı bakalım cinsiyeti ne olacak en başta tabi sağlıklı olması
Hatice_zngn Kremleri sürmeye ne zaman başlamalıyız 11. Haftadayım ben daha ama göbeğim falan hiç yok ara ara nemlendiriyorum ama üstüne düşmedim hiç daha belirgin değil diye hemen başlamalımıyız ?
Tuceytuce Hatice_zngn bence hemen başlayın herkesin karın büyüme zamanı farklı ne zaman büyüyeceğini bilemediğimiz için nemli tutmuş olursunuz faydası olur zararı olmaz 🥰
Happymomleyla GULMUSTAFA-2011 ne tatlı ne ekşi hep ekmek makarna pide lahmacun et balık onları çekti canım bi kere mürdüm eriği ni canım çok istedi o kadar o hangi gruba giriyor bilmiyorum tatlı ve ekşi şeyler midemi bulandırıyor eriği yedikten sonra da istifar ettim zaten 🙈😅