Aybarsmom_ bitterciko uzaktan bir akrabamız 24.haftada 710 gram ile doğurmuş. 4 ay kadar tedavisi sürmüş ama şuan 3 kiloya ulaşmış bebeği. Yanii herşey Allah’tan, eğer ki ömrü varsa her şekilde yaşatıyor Allah 🙏🏻🙏🏻 Moralinizi yüksek tutun lütfen 💙
bitterciko Siyahdnz evet 5. Hamileliğim daha önce 23 hafta erken doğumum var yaşamadı . Oğlum da 36 haftayı serklajla doldurdum . Bunda da ağrılarım çok beklentim yok o yüzden
Replay Ailemizde 6,5 aylık doğum yapanımız var kızımız şuan 4 yaşına yeni girdi evet sağlık sorunları olabilir gelişimini tamamlayamadığı için ama hepimizden daha dayanıklı vücudu
momofatlas34 Kuzenim 30. haftada sezeryana alındı preklemsiden. Ama bebiş 27 haftalık gelişim göstermişti 900 gram doğdu minnoş 🥹 şuan 1 yaşında yaşıtlarını yakaladı çok şükür bıcır bıcır 🥰
Siyahdnz bitterciko çok geçmiş olsun uzulme ya hayirsıyla 30 u girersen kuvezde durur bıraz gelir yanına saglıkla zamanında gelsin inş
bitterciko Siyahdnz herşey Allahtan elimizden geleni yaptık diyoruz ama insan işte üzülmeden de edemiyorum