Kızlar salı günü spinal sezaryan ile doğum yaptım 🥰 kızımiza sağ salim kavuştuk çok şükür 🤲 ikinci sezaryan olmasına rağmen pazar gününden itibaren bende bir korku başladı.En ufak şeye ağlıyordum oğluma baktım ağladım eşime baktım ağladım en son salı sabahı annem oruç tutuyor diye ağladım düşünün 😂 acayip bir duygu karmaşası vardı ve çok büyük bir korku.Hamileyken bebeğin kalbinde parlaklık olduğunu söylemişlerdi.Ve başka bir bulgu olmamasına rağmen bu beni acayip tedirgin ediyordu ya down sendromlu olursa ya bir sorun çıkarsa doğumdan çok kimseye diyemesemde bundan korkuyordum.Sali sabahı 7 gibi oğlum eşim ve ben evden çıktık.Esimin ailesi bizden önce gelmiş hastanenin önünde bizi bekliyorlardı hep beraber yukarı çıktık benim ailemde geldi.Sanki akşam oturması ortamı gibiydi ortam😂 ama benim içimde fırtınalar kopuyordu.Nstye bağlandım doktorum geldi 10 gibi alacağını söyledi.10 buçuk gibi iki tane hastabakici geldiler eşim ve beni ameliyathaneye indirdiler eşimde benimle beraber doğuma girdi.Ameliyathanede spinal yapıldı ve ben yavaş yavaş uyuşmaya başladım.sonra hazırladılar eşimde hazırlanmıştı onuda aldılar.ameliyat başladıktan yaklaşık 6-7 dakika sonra bebegimiz doğdu.Ayni oğlumun bebekligiydi ilk sorduğum soru iyi mi oldu çok şükür ki çok saglikliydi.eşimle beraber ağlamaya başladık eğer şartlar el veriyorsa kesinlikle eşinizle girin doğuma o mutluluğu heyecanı beraber yaşamak bambaşka birşey.Bebegi giydirdiler muayene ettiler ve babasıyla beraber odaya gönderdiler.o esnada beni uyutmuslar uyandığımda sadece başımda iki kişi kalmıştı ve oksurerek uyandım anestezinin yan etkisi olduğunu söylediler.Sonra odaya çıktım uyusuklugum geçince yürüdüm ilkinde daha da zorlanmistim bu yürüyüşüm daha rahat oldu.Bugun taburcu olduk çok şükür iyiyiz benim ara ara ağrılarım oluyor özellikle oksurdukce dikislerim ağrıyor ama dayanılmayacak gibi değil ☺️ ben kurtuldum darısı heyecanla bebeğini bekleyen herkesin başına 🥰🥰