Ysn
[bilinmeyen] her kayip pihtilasmadan olmuyor anomali olabilir yada rahimde bi sikinti olabilir yada igneniz yetersiz gelmis olabilir ins en kisa zamanda sikintinizi bulucak bir doktor bulursunuz yerinizde olsam bir tup bebek merkezine gider detayli araştırırdim bi arkadasim da 2 dusuk yaptı sonra tup bebek merkezine gitti sebebini buldular kendiliginden tekrar gebe kalıp 2 tane masAllah saglikli evladi oldu
Seda54
[bilinmeyen] 2 defa kürtaj oldum 1de kimyasal gebelik yaşadım canım en son kürtaj olmadan önce iğneyi verdi dokturum iğne kullandım ama çok geç kalmıştık kese oluştuktan sonra başladık iğneye ama iğneyi verdiğinde doktorum kan pıhtılaşması olduğunu bilmiyorduk canım önceki düşüklerime bakarak verdi ama o gebeliğimde boş gebelikti ve kürtaj ile sonlandı kürtaj dam sonra doktorum genetiğe gönderdi bütün araştırmalar yapılsın diye hem eşimden hem benden kan aldılar kromozomlarımıza felan baktılar benim 1 kromozomumda sıkıntı varmış öyle demişlerdi yani kan pıhtılaşması var dediler son kürtajımdan 9 ay sonra hamile kalabildim hiçbirşey yokken olmadı ama ben aşırı derece kafama takıyordum 4 ay önce artık olmuyor bizimde kısmetimiz böyleymiş diye kendimi avutuyordum çünkü elimden birşey gelmiyor du 3 ay önce de tamamen şans eseri hamile olduğumu öğrendim kadıklarım göğsüm çok ağrıyordu yoktur ama genede bi test yapayım dedim damlatmam ile çıkmadı bir olmuştu rabbim be zaman ol derse oluyor ben keseyi görmeden iğne ve hamile kalmadan önce coraspirin kullanmaya başlamıştım hamd olsun bebeğimi ve kalp atışını duyduk rabbim en kısa zamanda sana isteyen tüm kardeşlerime en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh biraz uzun oldu k.bakmayın canım 🙏🏻🤲🏻
incitanemm
Seda54 kan pıhtılaşması nasıl anlasiliyo bi testi falan varmı ben 17 haftalık hamileyim merak ettim
Tubasim
Seda54 çok geçmiş olsun öncelikle bebişiniz de hayırlı olsun ❣️ Ben bi kere bos gebelik geçirdim ama genetik testi falan yapılmadı, doktor iki düşükten sonra yapılıyor dedi. Sizin boş gebelik olmasının sebebi de mi kan pıhtılaşma sorunuymuş ? Boş gebelik kan pıhtılaşmasından olmaz diye duymuştum da
serapinci
[bilinmeyen] canım üzülme bende senin gibi yaşadım kan pıhtılaşması olduğunu öğrendikten sonra iğne kullandım 3500lük ama gelişmedi bebek gene kalbi zayıf atıyordu sonra 6 haftalıkken düşük yaptım. Sonra folbiol kullandım düzenli olarak doktorum 5ay süre verdi kendini toparla rahmin toparlansın dedi 5ay geçtikten sonra tekrar hamile kaldım ve hemen iğneye başladım gene bu sefer 4000lik kullandım şükür şimdi iyiyiz 29haftalık olduk🙏🏻
Ysn
[bilinmeyen] pihtilasms cikti ama igne dozunu ayaraladilar tüp bebekte
weallwantlove
[bilinmeyen] canım kuzum benim ♥️😔
songul123
[bilinmeyen] bende iki düşük bi kürtaj yaşadım 3.de iğneyi kullanamama rağmen bebeğim gelişmemişti ama iğneyi 5. haftada başlamıştik kese büyüyüp bebek oluşmadığı içinde kürtaj olmak zorunda kaldım 3. den sonra öğrendim kan pihtilasmasi olduğu araştırma hastahanesinde buldular ordaki doktorumun özel yerine gittim hamile kalmadan coraspirin başlattı bana kanımızın gebe kalmadan sıkılaşması lazımmış sen kullandinmi hamilelikten önce aspirin canım
weallwantlove
[bilinmeyen] ne desen haklısın ne desen.. ♥️
Seda54
incitanemm sadece kan verdik canım bi kromozomda bozukluk varmış galiba ondan anladılar 1 seneden fazla oldu yaptıralı tam olarak hatırlayamıyorum canım ama o kromozomun bozukluğundan anladılar galiba
songul123
[bilinmeyen] kuzum benim ya 😔
Muhammedamine
[bilinmeyen] benimde 3. Kaybım iğneye rağmen olmuştu 3 ay sonra doktor kontrolüyle 4. Kez tekrar gebe kaldım canım keseyi görünce kan sulandırıcı hap başladık kalp atışından sonra da iğneye başladık . Rabbim seninde gönlüne göre versin çok üzülüp psikolojini bozma vardır Rabbimin bir bildği
Muhammedamine
[bilinmeyen] bana kimse tüp bebek veya aşılama yöntemini tavsiye etmedi bende gebe kalmada sıkıntı yaşamadığım için . Oksapar 0.4 kullanmıştım o gebeliğimde şimdi sadece marka değiştirdik cleaxan 0.4 kullanıyorum doz aynı bende tedaviyle hamile kalmadım ama 3 ay rahmi diblendirdim korundum 3 ay sonunda doktoruma gittim yumurtalık takibiyle omay hamile kalabileceğimi yumurtalarımın iyi gelişip çatladığını söyledi Rabbim de nasip etti çok şükür . İllaki ilaç tedavi gerekmiyor gözlem altında gebe kalmak ta çok iyi gelişmeyen yda yteri kadar gelişmeyen yumurtalarda bazen gebe kalmamızı sağlıyor ve sonuç hüsran . Bu şekilde gebe kalmanı tavsiye ederim . Rabbimin izniyle tabi
songul123
[bilinmeyen] kuzum tüp bebeğe gerek yokki hamile kalıyorsun dediğin gibi kalamasan neyse doktorunu değiştir istersen sonucu aldıktan sonra
Muhammedamine
[bilinmeyen] Hakkında hayırlısı olsun canım birgün Rabbim nasip edicek bebeğin sana tutunucak oynucak ve sen yaşadığın her şeye Hamdolsun diceksin . İmtihan ...
MerveBeyza
[bilinmeyen] kizlar benim de bildigim dört kimyasal gebeligim oldu sonuncusu igne kullandigim halde düştü. Ozeldeki doktor hatta esimle bize hayatini yaşayın ugrasmayin olmaz dedi :( ben en son arastirma hastanesine gittim bir umut doktor sağolsun cok ilgilendi hemen laparaskopi ameliyati gunu verdi laparaskopi ve histereskopi oldum yani rahime bakildi kistlerim varmis delindi yapışıklarim varmis temizlendi 6 ay kendi kendinize deneyin dedi ve ben o ay hic adet olmadan hamile kaldim ovulasyon testi yaptım. Önce inanamadik keseyi sonra kalp atisini duyduk kizim 2 yasina ve ben yine ameliyat olur falan diye beklemedik denedik ve 38 haftalik hamileyim suan ikinci kizim geliyor. Uzun oldu k.bakmayin ama hep boyle yazilinca paylasmak istiyorum yaşadıklarımı
serapinci
[bilinmeyen] evet canım çok zor bir durum biraz kafanı toparla gene Allah’ın izniyle hamile kalırsın o zaman hemen doktora git iğne ve coraspirin kullan bak birde bu 5ay içerisinde hergün bir diş sarımsak ye ben yedim kanı sulandırıyor ve çok iyi geliyor zararlı bişey değil. Birde bol su iç
songul123
[bilinmeyen] en iyisini yaparsın kuzum bir tane doktorla kalmamak en guzeli
Muhammedamine
[bilinmeyen] vermişlerdi canım 5 gün kullanmıltım benim kürtajdan sonra 10 gün kanamam olmuştu bide sür hormonu için ilaç vermişlerdi şişenşn içinde iki tane vardı
Esrarslan
[bilinmeyen] Can’ım çok geçmiş olsun çok üzüldüm 😔❣️
Muhammedamine
[bilinmeyen] ben o zaman 17 haftalıktım ama önce doğum yaptırdılar sonra kürtaja aldılar ondan verdiler süt hormonu için ilacı heralde . Kendini iyi hissetmiyordan doktora git baksınlar ben 10 gün sonra gitmiştim parça vs kalmışmı fiye bakmışlardı