Lavinia1924 Arkadaşlar uygulamada dün 9+3 günlük hamile yaziyodu Dr. Kontrolüm vardı orda 10 hafta olarak çıktı doktor 9+6 yazdı şimdi ben hangisini dikkate almam gerekiyor ultrason a gore Bugun 10+0 haftalık olmuş oluyorum uygulamada da 9+4
Melikecoban Lavinia1924 benim de şuan 10+4 olması gerekiyor 11+5 çıkıyor ultrasonda iki seferdir.biraz hızlı büyüyor sanırım ama arkadaş çevrem değişir o daha diyor bakalım nasıl olcak 🤗
33NAZ Lavinia1924 canım onlar değişiyor sürekli bende gittiğimde 1 hafta önde gidiyordu sonra 2 gün geride en son gittiğimde haftasıyla uyumluydu bakalım bi dahakine ne olucak
Melikezturk Lavinia1924 valla bende son adetime göre 17 + 4 haftalik hamileyim bugün ultrason da 16 + 1 çıktı kafam iyice karıştı
Muhammedamine Lavinia1924 ha 9+3 ha 10 hafta canım arada bikaç gün var sadece . Siz son adet tarihinize göre olanıntakip ediyorsunuz 🙋🏻♀️
hunilimom Benimde 10+1 di doktorum 3 gün önce gidiyo gelisiminden demişti belki seninde gelişiminden öndedir kuzum
Lavinia1924 Hmm ozaman biz ultrason dakine gore mi hareket edicez daha önceki gittiğimde de 3 6+3tü ama ultrasinda 6+6 çıkmıştı
mercimek1994 İlk zamanlar öyle oluyor hatta her zaman oluyor kızlar Bebek büyüdükçe netlesiyor daha çok
ebrarecem Benimde en başından 1 hafta ilerdeydi şuan 35 olduk son adet tarihiyle uyumlu olmuş son zamanlarda değişiyor 😇