Srnrcvs 8 haftalıgım yanı tam 2 ay oldu zayıf bırıyım ve resmen sanki göbeğim varmıs gıbı hıssedıyorum benım ayva gobegımde yoktu normalde dumduz bı karına sahıbım bana mı oyle gelıyo yoksa olabılır mı ? Internette 9. Haftadan sonra buyumeye baslar dıyordu
eylulmihrasmom Srnrcvs bu haftalarda hormonlardan kaynaklı gaz olabilir ben de 10.haftamdayım ama hala bir sey yok
Angelmom_ Srnrcvs benim 5. Aya kadar yoktu bende zayifim hic hamile gibi durmuyordum,6 aya girdim bi cikti gobek suan benden önde baya gidiyo 😀😀
tubimom Srnrcvs kiminin erken çıkıyor kiminin karnı küçük oluyor kiminin büyük değişiyor benim ilk gebeligimde beşinci aya kadar karnım yoktu şu an yine beşinci aydayim yine iyle büyük değil küçük top vsr sanki karnında 😄
Hilalttk16 Srnrcvs benimde fiziğim sizin dediğiniz gibiydi ama 4.5 aylıkken bir çıktı şimdi 7 aylık ve bayağı büyük 😅😅 bir anda çok çıkıyor yani 🙊
babyasyanil Bende zayıf hamile kaldım karnım 17. Haftadan sonra belirginleşmeye başladı. Gaz oluyordu genelde sabah dümdüz uyanıyodum akşama doğru şişiyordum şuan hep şişim😂
Glstn5 Kızlar ben 7 aylığım ama göbeğim hiç yok denecek kadar küçük zayıf biri değilim ama 7 aya oranla çok küçük
kadertugrul7 Srnrcvs ilk gebelikse bazen hemen çıkmaya biliyor oglumda 6 aya kadar doğru düzgün bir karnim yoktu 6 aydan sonra kocaman oldu bu ministe 15 haftalik ama baya belirgin çıktı birde yemek yersem 5-6 aylik gibi oluyor