Zeynep_T Oglusumkizim Aden ( cennet bahçesi olarak yazıyor) Efnan ( cennette ki güzel gözlü kız ) Lina ( yumuşak hurma ağaçı )
Nurse2018 Hatice_123456 Berra/berre ismini çok iddiali olduğu için peygamber efendimiz (sav) değiştirmiştir başka isimle çok iddiali isimlerden kaçınmalıyız belki bilmiyorsunuzdur diye yazmak istedim araştırabilirsiniz
Prenses-annesj Melinay, cennete düşen ilk yağmur damlasi… Benim çok hoşuma gitti, bir kızım daha var ismi Elisa 😊
tubimom Prenses-annesj bende elisa koyacaktim anlamını iyice araştırdım aslında Hıristiyanlıktan gelen bir isimmis çokta beğenmiştkm☹️
tubimom Prenses-annesj bende elisa koyacaktim anlamını iyice araştırdım aslında Hıristiyanlıktan gelen bir isimmis çokta beğenmiştkm☹️
Nurse2018 tubimom aslında tahmin edilebilir bi isim lisayı yabancılar kullanıyor elisanında bir farkı yok gibi risk almamak gerek isim konusu önemli
Prenses-annesj tubimom Arapça ve İbranice kökenli, dini bir anlam taşır ama kuranı kerimde geçmez. Anlamı ise cennet kapısında bekleyen melek ve hz zekeriyanin eşinin ismidir