Betbet98 Kuzum sana dua edecem canını sıkma Allahın izniyle herşey olacak🙏🏼🙏🏼Ve eşini mutlaka ikna et doktora görünsün eşinde çocuk istiyorsa üzerine düşen görevi yapmalı tek taraflı kadın üzerine yüklenmemeli🙏🏼Bak ben hep kendimi sıkıntıya soktum sürekli doktora gittim hiçbir şey yok diyordu doktor bende hep diyordum birşey yoksa neden olmuyor . Eşim sonra sperm tahlili verdi bir hastanede yaptırmıştık sperm sonuçlarını oyle güzel çıkarmışlardıki görsen bizde spermde sorun yok sanıyorduk rahim filmi çekileceğim zaman eşim memleketimizde tekrar sperm tahlili verdi bu sefer orda biz varikosel olduğunu öğrendik oysaki hep kendi üzerime yoğunlaştım ben hamile kalamıyorum bende sorun var kesin diye ama meğerse sorun eşimde çıktı o sorunu çözmek için uğraştık. Ve çoğu erkekte sperm düşük olabiliyor bu ayıp birşey değil eşine bunu güzelce anlat erkek psikolojisi daha bir başka oluyor gerçekten. Sanada bol bol dua edicem içini ferah tutmaya çalış her zaman. Ama once tedavini bitir proalktin ve amh düzelsin yumurtlamanda oluyorsa ondan sonra Rahim filminide çekil çünkü rahim filmide işe yarıyor hamile kalmak için çoğu kişi rahim filminden sonra da kalabiliyor tabiki bu filmden sonra hamile kalırım diye kendini asla şartlama tüplerin kapalıysa açılıyor ve sperm tüplerden ilerleyebiliyor🙏🏼Sen üzerine düşenin hepsini yap sonuçların düzelsin baktın yine olmuyor eşine söyle bak benim sonuçlarım düzeldi sende bir doktora görün diye ikna et çok zor birşey değil çocuk istiyorsa eşin erkek psikolojisini yıkmalı bende birşey yoktur düşüncesini aklından silmeli🙏🏼Herşey gönlünce olsun inşallah kuzum 🤲🏼🤲🏼