ilgihazaal Aysel_krdg ilk dakikalar cektiyseniz hayalet bir cizgi gozukuyor hayirlisi olsun gec dollenme olmus olabilir belki
Aysel_krdg mother2 sabah kan verdim de oda çıkmadı şansıma yarın çıkar büyük ihtimalle meraktan çatlicam 😂
hunilimom Aysel_krdg sağlık ocağına mi verdin kanı canım çok silik gözüküyor benim de 2. Bebisimde öyleydi
kadertugrul7 Aysel_krdg cok silik çıkmış hemen yaptiginiz net cikmamis bi kaç gun sonrasinda yapilsa biraz daha koyu çıkardı kan verin siz hayırlı olsun inşallah
Selnsn 2gün daha bekle hasta olmadıysan yeni test yap yine böyleyse kan ver benimde silikti ama bundan biraz daha belirgindi regl gecikmesinin 2.günüydü inşallah vardır bebiş
Aynuresma Aysel_krdg Benim de bu şekil de silik çizgi çıkmıştı bir kaç gün bekleyip kan vermeye gittim pozitifti 🥰 şu an 24+5
Aysel_krdg kadertugrul7 aminnn canım Allah isteyen herkese nasip etsin bu mübarek günlerde banada nasip etsin amin
Aysel_krdg Gokce90 yaaa inşallah bende öyleyimdir çok istiyoruz 1.5 yıldır deniyoruz geçen ay hamile kaldım kimyasal oldu bu ayda böyle işte bekliyorum sonucu banada dualarınız da yer verin