Bugün tam 38 haftalık oldum artık doğumum yaklaştı fakat ben son hafta son ay demeden sürekli farklı hastanelerde kadın doğum izmanlarına çıktim ama genellikle kontrollerim özelde devam etti…
Fakat şöyle birşey fark ettim benim oturduğum ille mi alakalı bilemiyorum çıktığım devlet hastanelerinde hiçbir doktordan memnun kalamadım, ilk çıktığım devlet hastanesinde 3 farklı Kadın Dogum Doktoruna gozuktum ve ilgi alaka sıfır en son çıktığım doktor bebegimin iri kafasinin buyuk omuzlarinin genis ve bacak boyunun kisa oldugunu soyledi ve beni endise sardi yani doktora kotu bir durummu var dedigimde bana bilmiyorum diye cevap verdi saka gibi…
Ozelde gittigim doktor ise bir veya iki hafta bebeklerde anne karninda kafa veya bacak boyunun onde olabilcegini bir sikinti olmadigini soyledi.
Ve bugun baska bir devlet hastanesine doktor iyi diye onerdikleri icin gittim fakat bu doktor bana gebelik zehirlenmesi yasiyor olabilcegimi soyledi ve beni baya tedirgin etti yani vucudumda ödem oldugu icin ve tansiyonum 13.8 14 cikti diye bunu soyledi fakat 14 tansiyonun normal oldugunu her yerde okudum riskli bir tansiyon 16 oldugunu biliyorum yarin yine ozel doktoruma kontrole gidecegim ve kan testi yapmasini tansiyonumu soylicem. Yani ben devlet doktorlarina guvenilmicekmi guvenilmicekmi anliyamiyorum…