Gizem3544 Kızlar 32+3 üm bugün çok bişey yapmadım ama yordum sanırım biraz kendimi sağ kasık kısmımda ağrı oldu bu biraz yorulsam oluyor hemen.sizde de oluyor mu böyle birşey ?
sumeyyeee_ Gizem3544 ben 10+1 im henüz. Ara ara bende de oluyor ama bende kist var takipteyim onun için🥲
Gozdesmy Gizem3544 evet benim de oluyor. Belimde xe ağrı alıyor biraz ayakta kaldığımda😌 bu arada kasilmalarim da başladı sanirm. Karnım taş gibi oluyor 1 dakika içinde geciyor
Gizem3544 sumeyyeee_ anladım canım kistte yok bende ama senin hafta daha erkenmiş bol bol dinlen sende
Eylul_- Kendimi yordugumda sağ kasığım feci ağrıyor belimi sarıyor ağrı. Sağ ayağımın üstüne basamıyorum dinlenince geçiyor. Doktor sıkıntı olmaz yorma kendini dedi
Gozdesmy Doktorunuza yazabiliyor musunuz,? Benimkine ne sorsam normal diyor. Aslında varsa yakında acile gidebilirsiniz orada nst’ye bağlarlar
Gizem3544 Gozdesmy canım teşekkür ederim iyiyim şükür o gün sanırım kendimi çok yordum neyime lazımsa hamur falan yoğurdum baya ayakta kaldım kötüydüm ertesi gün full yattım şimdi çok şükür iyiyim siz nasıl oldunuz ?
Gozdesmy Gizem3544 ben de iyiyim çok şükür. Sanirm artık daha da zor geçecek. Her gün farkli bir yerim ağrıyor ama yine de şükür. İyi olmana çok sevindim 😊
Gizem3544 Gozdesmy kesinlikle günden güne artıyor bende şimdide ödem problemleri başladı ama yine de şükür sağ salim alalım kucagımıza da 🤲🏻☺️