Semanurs Kızlar ben bi hastaneye gidiyordum 15bin istediler doğum için farklı daha uygun bi hastane arayışındayım yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
Elis-im Semanurs İzmir buca tınaz tepe hast. Gidiyrm en son 1 ay önce 14 tl denildi🤷🏽♀️ Malesef çok pahalı😿
Elisa55 Aleyna_zeybek bende medical pointe gidiyorum bizede aynı dediler ama bu hafta tekrar güncellencek dediler doğum fiyatı. Kızımdada aynı hastanede doğum yaptım 10 bin vermistim o zaman.
Parsmom_ Ben Sevim hanımdayım o zaman medifema da doğum 15 bin mi yani daha sormadım bu hafta ikili taramam var
Parsmom_ Hatta 3 arasında kararsız kaldım Hatice hanım Sevim hanım Emrah bey. Hatice hanım muayene de çok ilgilenmedi gibi geldi hamile kalmadan önceydi Sevim hanım gelince ona başlamıştım bende.
-Nazlican35- Parsmom_ bnde oraya geçtim ilgi alâka temizlik çok güzel zâten branşı tek doğum daha iyi
Semanurs Parsmom_ bence araştırıp uygun olanı bulmak lazım bide çınarlı hastanesinin methini çok duydum ama fiyatını bilmiyordum konak uzak kalıyo diye tercih etmemiştim ama fiyatlar mecbura düşürüyor
-Nazlican35- Karataş 16 ikiz olduğundan 18 dediler Egepol 14 hastahaneye 12 dr toplam 26 bın dediler Ege yaşam 12 ikiz 14 dediler Çınarlı 9250 ikiz olduğu için 9750 dediler
Gulden91 Bende Avrupa cerrahi top merkezine gidiyorum Karabağlar da normal 10,500 sezeryan 12,500 dendi şuan için muayene 260 tl