AtlaSeda Mucize18 🤣😅 doğum yaptığım günden belli dışardayım hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle çok şükür bişeyde olmadı☺️54 günlük arkadaşlarımızla kahve içmeye bile gittik bebek arabasına koydum ki o zaman 30 günlük felandı avm ye gittim 40 I çıkmadan dışarıya yürüyüşe çıktık hastaneye gittik
Mucize18 btllsk yok ya 1.yas dan sonra rahatliyo insan kizim.ocakta doğdum evdeydik ama şimdi önümüz yaz
Tugraseda Mucize18 hiçde olmadı uygun şartları sağladık. Aksine ben mutlu oldum cocuk rahatladı lohusa psikolojisinden kurtulduk sık sık çıkarak
Gull_94 Mucize18 mecburen cıktım cıkmayıp napcaz 🧐oglum bı haftalıktı kızımı okula goturup getırdık sabah oglen yapacak bısey yok yanı hıcbısey olmaz
AtlaSeda Mucize18 kesinlikle olmaz bide ben kış günü doğurdum 5 şubatta eğer nisandan sonra doğursam asla evde durmazdım 😃
Gull_94 Mucize18 bebekle gıdeceksenız mecburen mesafe tutun cıkmadan karnını doyurup gazını alırsınız cok ses olmayan bı noktada durursunuz en kotu hıcbısey olmaz sızede ıyı gelır mecburen cıkılıyo yapılıyo hersey tadını cıkarmaya bakın😇
Eldgrn Mucize18 hiçbirsey olmaz hastane için mecbur çıkıyorsun sonuçta sadece kendine bebeğe dikkat et yeter hastalanma hassas dönem ben çıkıyorum dikkat ettikten sonra bişey olmaz
Arel62 Mucize18 anne kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yapsın. Boşverin şu batıl inançları. Eziyetten başka bişe değil.
Selinoloji Ben bebeğin ağlamasından alt değiştirme meselesinden emzirme meselesinden dolayı çıkmıyorum yoksa 2.gün bile çıkanlar var yabamcılar zaten çıkıyor bizde sorun ama ben bunlardan korkutuğum için çıkamadım
tubimom Mucize18 ben kızımı pikniğe götürmüştüm 25 günlük flndi güneşe koydum oh mis uyudu güneşini aldı 😄