Keriii Merhabalar, 38 hafta 3 günlüğüz. Bebeğimin kilosu 3.700 gr. Daha fazla kilo alırsak doktorumuz normal doğum sakıncalı dedi. Sizler kaç kiloda normal doğum yaptınız ? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
Beriiil Keriii ilk bebeğim 41 hafta 3.745 gr olması lazm normal doğurdum ikinci bebiş 40 hafta 4 kilo sezeryanla doğum oldu
Ozlemiskndr Keriii ay aynı durumdayız banada 37 de 1 haftada 400gr almış böyle giderse normal zor olur dedi içim içimi yiyor 1 haftadır cuma gidicem kontrole 38+4 oluyor kg bakıcak
melike098 Keriii yok hic riskli falan demedi benim açılmam ve sancım olmadığı için suni sancı verdiler 11 saat sürdü acilmam olsaydi daha kısa sürerdi ama doğum anı çatala ciktigimda bi kaç ıkınmayla doğdu sancı anı zordu biraz açılma olmadığından
Beriiil sevindan1 ilk kızımın ki yanlış ölçüldü 3 100 denilmişti ve doğumda 3.745 oldu ikinci kızımda bacak boyu ölçülemedigi icin hep tahmin yapılması gerekti en son 4 kilonun üstü konusuldu dogum zamaninda da bı ölçüm yapildi 3 900 dediler bebek 4 kilo 120 gram falan vardi
sevindan1 Beriiil anladım benımde doktorum cihaz yanılabilir diyoda ablam mesela 3800 demişlerdi 3800 doğurdu ilk cocugunu ondan merak ettim sizde yanılmıslar mıdır diye
Beriiil sevindan1 evet cihaz yanılıyor çoğu kişinin ki tahmin uzeri oluyor nadir tam kilosunu söyleyen doktor vardir