Bernnnaaaa Kızlar ben aşıdan önce vermiyorum aşı olduktan sonra ateşi çıkarsa veriyorum genellikle de çıkıyor. Ama etrafımdakiler aşıya gitmeden önce veriyorlarmış hiç ateşi çıkmıyormuş siz nasıl yapıyorsunuz acaba ?
Tgcmrt48 Bernnnaaaa artık aşılar ateş çıkarmıyor eskisi gibi tabi bebekte her hangi bir gribal enfeksiyon yoksa önceden hiç vermedim oğlumun ateşi hiç çıkmadı aşılarda
-mommm98 Bernnnaaaa ateşi çıkmadan vermeyin yan etki yapabilir ateş çıkmasına çıkartır önce verirseniz acikcasi hep benim de oğlumda ateşli geçerdi her aşısı ne olursa olsun gripken zaten aşı yapmıyorlar bebeğe oğluma yapmamislardi
Bernnnaaaa Tgcmrt48 2.ay aşısında çıktı benimkinin sabaha karşı ne biliyim böyle yapınca herkes aslında birşey yokken vermek çok zararlı biliyorum
Zehraasel Ateşi çıkmadan vermeyin aşi dan sonra ateş normal zaten ilacı verince 45 dk da etki etmeye başlar biraz da ince giydirin hasta olmadan biz nasıl icmiyorsak cocuklarada öyle yapalım bence ateş çok normal Allah’ın izni ile bu zamanlardan hepsi gececek