Ftmky Merhaba kızlar, bugün kontrole gittim 25. Haftadayız bebek 650 gram doktor küçük dedi, moralim çok bozuldu. Aynı haftalarda sizinkiler kaç gramdı ?
Binnur-cam Ftmky hatırlamıyorum kaç gram olduğunuda korkma hemen canım kaşar peynir muz yumurta kuruyemiş nesguik sütle karıştır ye bu ara düzenli ye sağlıklı beslen alır inşallah bebeğin kilo
Burnumageliyoduslkmsn Çokta küçük değil canım ya benim 24 TE 525 ti doktorum endişelenme normal düzelir dedi kaşar bal ceviz et tavuk çok tuket dedi bide cocopops ye dedi cocopops özellikle yedim 28 haftalıkken 1120 oldu kendi ağırlığından da fazla aldı yani
Burnumageliyoduslkmsn Merve3331 canım benim 24 kenn500 lerdeydi ya o yüzden hızlı alabilmiş dedi yapısal bişey yoksa hızlı alır düzgün beslenince eşim çok zayıf mesela kilo alması zor vermesi kolay benimde tam tersi çok kolay alır çok zor veririm babasına çekti diye düşündüm artık doktor tehlike gormediyse takma kafana benn en son 28 de gittim işte 2 hafta oldu şuan 30um bakalım neler değişecek bu zamandan sonrası zaten hızlanıyor kilo alması benimkide düşük farkındayım ama elimizden geleni yapalım üstümüze düşeni gerisi takdiri ilahi ablam yemek kaşığı boyunda doğmuş 1 250 falan ben 3 kilo doğmuşum mesela düşün aradaki farkı ve çok saglikliyiz ablamda bende o yüzden dert etmw
SheeR Ftmky 24 haftalıkken 630 gramdı benim kızçemde bence küçük değiller ya daha alacaklar kilo sadece kilo aldıracak şeyler yersek biz bu işi başarırırz canım ☺️
Merve3331 Burnumageliyoduslkmsn ben hem özel hem devlet takipliyim yarın 30+ 6 olacaz bakalım yarın perinatolojiye randevum var ama şöyle bişey var bende tansiyon problemi var ve günde 4 kere ilaç içiyorum :(
Burnumageliyoduslkmsn Merve3331 ondanda kaynaklı olabilir ablamda vardı kızı 2 600 doğdu 4 gün kuvezde kaldı çıktı hemen şuanda sağlıklı gerçekten takip hamileliğini riske atma geçer bu günlerde inşallah