Magenta Tatli krizleriniz oluyor mu nasil basa cikiyorsunuz? Canim hic istemezdi 24.cu haftadan sonra biraksaniz tum gun sadece tatli yerim 😊 ayni durumda olan var mi acaba
Aasslliik Magenta bende cok isterdim 38. Haftaya girdim hala canim istiyor yiyorum durdurmuyorum bu isteğimi 🤣🤣 (ama bende şeker sorunu yok o yüzden)
KlncA Magenta var ✋🏻 tam sizin haftalardayken öyleydim ama meğer bebek önde gidiyormuş suyum fazlaymış şeker ölçümü yaptırdım ve elveda dedim hepsine 😬😬😬
goncacan Magenta canım bende normalde tatlı dondurma asla sevmezken bütün hamileligimi tatil yiyerek gecirdim umarim dogumdan sonra biter.
Krm Normalde tatliyla hiç aram yoktur. Hamilelikte bile en fazla yiyebildigim %70 bitter çikolata. Ama 35+2 olarak son üç gündür en ağır tatlıların krizine girip evde yapıyorum üstelik. Her gün ve tabak tabak yiyorum. Ne oldu anlamadim hiç. Birisi bana bı koca tatlıyı yiyip doyamayacaksin dese inanmazdim.
Gulsumm06 28.ci hafta ve sadece tatlı yediğim günleri bilirim.. Şeker testi çok çıkar sanmıştım daha düşük çıktı.. Dedim Gülsüm tatlıya devam 😂😂😂😂