Hlycsr91 üslubtan bahsederken insanları aşağı görerek yazıyor olmanız çok ironik elimde kanıt olmasa bu dediğinizi kabul edebilirdim, doktorum diye bir iddiada bulunmadım fakat kendinizden bu kadar emin konuşmuşken şimdi bana doktor musunuz deyip gülmeniz de aşırı saçma. İnsanları eleştirmeye geçmeden önce kendinize mi baksanız acaba ilk olarak. Ayriyetten sırf laf dalaşına girebilmek için neden soruyu tekrar okuyup başka bir yorum yapma gereksinimi duydunuz anlam veremedim. Ben soruyu okudum yorumunuzda bebek gorunmez demişsiniz bende aksinin olduğunu ve göründüğünü söyledim kendim için. Diğer soru içinde kendisinin bebek görünüyor iddiasında bulunmadığını sadece kesesi görünüyor dediğini ilettim. Bence siz bir daha okuyun polemik yaratmak için yazmadım yorumu bu uygulamayı kullanan çoğu insan hamile ve bilgi almak, öneri almak için burdalar. Bilgili olanlar da tahmin edersiniz ki paylaşmak için. Herneyse yanlış anlaşılma yarattıysam kusura bakmayın fakat yanlış bir kelime kullandığımı düşünmüyorum, teşekkürler.