hayal_97_ Kızlar bisey sormak istiyorum ikinci gebeliginizi nasıl fark ettiniz ben de kesin bisey yok ama şüphelerim var adet ime 3 gün var normalde adet belirtim fazla yok tur bu kez 3 4 gundr tuhaf belirtiler var kaşığını da belime vuran agri sol ve sağ kasigim da pit pit atma var midem de Bi tuhaf yanma gibi agri gibi kasik agrisi geliyo gidiyo sanki adet misim gibi sicaklik var karnımda ve ayaklarım çok üşüyor sık sık da idrar a çıkıyorum karnim sis gebelik olsa 1 gebelik yaşadım bu şekilde hissetmedim ama belki olursa diyorum
Zerkom-21 Bende de aynısı oldu. 8 haftalık hamileyim ilk gebeliğimde kızımda öyle belirtiler yoktu ikinci gebelikte oldu . Muhtemelen hamilesin
Gul12345 Zerkom-21 bisey sorcam sendede oldumu merak ettim 2 cocuk dusunuyorm 4 aydır korunmayı bıraktıktan sonra şöyle bisey oldu Hani çocuğunu emzirirken sütun gelir emzirirm dersin göğüslerin ucu sızlar ya Korunmayı bıraktıktan sonra öyle oldu Çok tuhaf diyorum resmen vücut bile farkında
hayal_97_ Allahim sagliklica kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok garip bsy test yaptım erken gebelik testi ama bsy çıkmadı erken yaptım sanırım
Zerkom-21 hayal_97_ amin inş Allah isteyen herkese nasip etsin geç döllenme olabilir evde test yaptım çıkmadı aile hekiminde kan verdim çıkmadı sonra evde tekrar test yaptım çıktı geç döllenme olabilir
Lina92_ Benimde ikinci gebeliğim 5 haftalık hamileyim. Adet gecikmesi, mide yanması , sabah bulantıları , baş dönmesi ve kasık/karın ağrısı vAr. İlk gebeliğimde hiçbir şey hissetmemiştim. Bu gebelik beni zorlayacak gibi
Zerkom-21 Ben korunmayı bıraktığım 3. Haftada yaşadım bunu hassaslaştı ve hafif sıvı geldi ağrıyla beraber ben direk anladım ama bu gebeliğim çok çok farklı olunca kendim psikolojik sandım sonra zaten öğrendim gebeliğimi
hayal_97_ Kızlar sol kasigim da sertlik var ayrıca ağrılarım devam ediyo bide Bi is yaparken belim vücudum çok agriyo ve kaset teste de çok silik çıktı boğazımda yumru gibi bsy var sizde nasıl oldu ?
hayal_97_ Bende gogus hassasiyeti yok da diğerleri var işte saçımla ugrasim mesela bağlamaya çekil vermeye koluma belime agri giriyo sanki tonlarca ic yapmsim gibi ve karnim sis bugün 1 hafta olcak ilk 3 gun gaz var di sürekli
hayal_97_ Ayrıca 1 bucuk yaşında kızım var 10 gündür kizim anne anne diye bana yapisiyo birakmiuo bazen karnıma çıkıp yatiyo cocuklat hisseder diye duymuş tum 1 keresinde ne kadar doğru bilmiyorum