Ceylincim Ben yetişemiyorum artık uzanamıyorum jiletle alıyorum hamile kalmadan önce lazerliydim yarım kaldı. Nabıcaz var mı benim gibi acil bişey olsa böyle naparım diyen banyoda hep geçiştirerek alıyorum eskiden mis gibiydi a bacılar 😂🙅♀️
2022bebeki Ceylincim Ağda yaptırdım dogumumdan bir hafta önceye kadar tertemiz gittim vallahi onunla uğraşamam 🤣
Bet1 Ceylincim benim lazer tamamlanmıştı şükür kollar bacaklar falan hiç çıkmıyor genital bölgede de ayva tüyler var tek tük onu da görmeden eldivenle alıyorum 😂
Aybarsmom_ Ceylincim serklaj dikişliyim ağda kullanmam da yasak☹️ jiletle hiç düzgün alamıyorum ki gobusten artık yetişemiyorum da 🤦🏻♀️ Eşimden asla destek isteyemem bu konuda ama sonu yok bunun ben bi çözüm bulamadım 😒
mucizem___ -_Esra_- ne sıklıkla gitmek lazım agdaya bu gün aldırdık diyelim daha yeni başlayacağım agdaya ve ne kadar uzun olmalı ne kadar cıkmış olmalı bilemiyorum
cihaninannesi Aybarsmom_ karşına ayna koy canım bende lazere gidiyordum şuan mecbur jiletle alıyorum çünkü ağdaya dayanabiliceğimi sanmıyorum bir de ağdadan sonra sancısı tutan birini okuyunca daha da korktum jiletle yollarımıza devam ediyorum 🤦🤦 Bu ara da kızlar şimdi bıyıklarımda çıktı tüy dökücü ile alsam bebeğe zararı olur mu normalde onu da lazerde yaptırıyordum ipe veya ağdayı yaptıramam kendimi biliyorum o yüzden tüy dökücü sordum. 🤷
Songuleyup [silindi] Vala benimde oyleydi su agdayi bi sevememistim tamam guzel temizliyodu fakat hemen batiklar sivilceler kizariklik bunlardan cok sklmistim tek care lazer boyle bi rahatlik yok bence hamilelikte gidilemiyor fakat sonrasinda hemen baslayin derim guzel bi hastanede tabi guzellik merkezlerine guvenmeyin suan icinde jiletle tek yonde olucak sekilde temizleyebilirsiniz batik oranini dusurmek icin.
Pnarvrl bilghrz ben de oyle diyorum ama ne zaman gelecegi de belli olmaz ki bebisleri 40 i beklicek mi acaba simdi bide iki hafta once yaptirsak iki haftaya cikmaz mi yine kucuk kucuk o da yine agdayla alinmaz amaaan 🥲
Edaayusraa- DeustchBurcu doktorunuza danıştınız mı her hangi bir zararı yok mu ? Benim de var evde ama hiç kullanmadım daha gebelikte önerilmiyor diye ? Kaç haftalık gebesiniz
Lulu02 DeustchBurcu yoo hamileyim ve doktor onayı alarak kullanıyorum hatta doktorum normal epilasyon merkezine bile gidebileceğimi de söyledi ancak deprem bölgesinde olduğum için gidemiyorum
Yagmurben Ceylincim aşırı güldüm 😂 hepimiz aynı dertten muzdaribiz sanırım. Bende lazeri yarım bıraktım ama şuan ince ve baya baya çıkıyor .. pürüzsüz olmayı çok özledim 🥹😂😂😂