Neshmc Benimde oğlan olacak kısmetse bizde netleştiremedik malesef 2 kızım var Beril ve nil asil ismi uyumlu gibi ama çok fazla asil var bu sene benim içime sinen tek isim Yusuf Bera şu an ama cevremin berra mı bera mı gibi sözlernden korkuyorum 🤭
Bendenizb Ali Emir koymak istiyorduk ama çok yakınımızda var o yüzden Ali Yiğit olucak gibi güzel mi sizce ben içime sindiremiyorum nedense çok zormuş isim konusu🙈
gulsahklkn Bendenizb Güzel veya değil buna yorum yapmak bana düşmez canım önemli olan senin ve eşinin içine sinmesi ☺️ kişiden kişiye değişir klasik isimlerden biri oldukça kullanılıyo yani olabilir 🥰
AylnDogn gulsahklkn cinsiyetimiz henüz belli değil ama erkek olursa Kayinbabamin adini koycaz Mahmut Asil olacakk…
AylnDogn Hatice_123456 bence Mahmut ismi güzel bir isim. Ve ben söyle düşünüyorum isim bir boncuktur. Önemli olan çocuğumuzu sağ salim kucağımıza alabilmek hayırlı bir evlat olması sağlıklı olması. Tabi bu benim düşüncem 😊😊
Koyuncu gulsahklkn amin canım inşallah hepimiz sağlıkla vaktinde kavuşuruz evlatlarımıza ❤️❤️ 26+4teyiz çok şükür şuan 🙈