BeyzZaA Yeniiannee muayene ücreti ne kadar ikili testini ordamı yaptırdın yaptırdıysan kaça yaptırdın
DanLa Yeniiannee ben izmirde 29. Haftamda gittim devlet hastanesine gayet de güzel ilgilendiler bakmayız demediler hiç 😁
Yeniiannee BeyzZaA muayene 55 tl, ikili test yaptırmadım doktorum eğer aldırma gibi bir durum yoksa yaptırmayın dedi bizde yaptırmadık şuan 20 haftalığım doktorum detaylıyı yaptırın dedi onu yaptırdık Cerrahpaşa da 148 tl.
BeyzZaA Yeniiannee detaylıda bi nevi ikili test gibimi down sendromluysa filan rahatsızlığı varsa anlayabiliyomu
BuseYkselAvc Yeniiannee ben özele gittim 33 haftama kadar sonra devlet hastanesi geçdim ayın 16 sezeryan olucam gerek görmedim okadar para vermeyi özele sonunda belli sezeryan olduğun için diler çocuğumda
BuseYkselAvc Hafizeipek benim gittigim gölçük devlet hastanesi 2 kişilik odalar her hastane aynı degil cnm
Hayalvemasal00 Yeniiannee canim ozele kontrol icin gidip her ay para vereceğine develete kontrole git. Ozele kontrol icin verecegin parayida dogumuna ayir daha mantikli. Hem ozeldeki muamele ve devletteki muamele bir degil canim bunu bil once. Tabiki karar senin yinede sen bilirsin
Yeniiannee Hayalvemasal00 haklısınız ama eşim istemiyor bende gereksiz yere özele para vermek istemiyorum canım
Yaz Yeniiannee ben hem özele ara ara da devlet e gidiyorum çok ptoblem yaşamadım bazen sancı falan olunca acile de gittiğim için doktor bişey demedi
Yeniiannee BeyzZaA organlarının tamamen oluşup oluşmadığını bir rahatsızlığı varsa şimdiden önlemi alınabiliyormuş buyğzden doktorumuz yaptırmamızı istedi canım