busy1710 Yarın dr Mehmet Fırat mutlu ile görüşeceğim bilgisi olan ya da başka dr önerebilecek var mı??
aslikls3 busy1710 ilk hamilelik sürecimi Fırat hocam ile geçirdik hamilelik sürecim de doğum sürecim de çok güzeldi. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve yine Fırat hocamla anlaştık :)
Merakliana6 Ben özlem Evliyaoğlu ab gittim dün memnun kaldım bi bakın isterseniz bayan olduğu için rahat rahat da açabiliyosun:) hem Prof hende perinatoloji doktoru
nazlis_ Malatya’dan Ankara medicanaya yeni giden İsmail evren var. Tek kelime ile muhteşem bi doktor şiddetle tavsiye ediyorum
aslikls3 busy1710 Hayırlı olsun, inşallah çok güzel bir süreç geçirirsiniz 😌 haftalarımız çok yakın biz de bugün 10+0 olduk 😌
Kbranl İlk dogumum dr mine kermalli kesinlikle tavsiye ediyorum. Hiç korkutmayan aşırı rahat hissediycnuz bir hoca
sumeyra14 Kbranl Merhabalar. Hocayla ilgili sorum olucakti . Gebeye çok fazla mudahele ediyor mu sürekli kontrole çağırıyor mu Ve gebelik testleri ve aşıları yapılması konusunda nasıl bakıyor