Deryadeniz63 33 haftalik hamileyim dun kontrolum vardi hersey yolundaydi aksamsi oldu kasiklarimda fena bi agri vardi uyudum gece 4 gibi uyandim wc icin idrarimi yaptiktan sonra acigimsi pembe seklinde kan geldi bi kac damla sonra 2 saat sonra yine wc gittim ayni sekilde yine pembemsi leke geldi kasiklarim geceye gore agrisi az sizce kotu biseymi yasayan varmi nolur cvb verin
KadriyeDerin Deryadeniz63 canım nişanın gelmiş olabilir temizlen aşağıdan kontrol edebilirler eğer müsait değilsen ve hemen doktoruna git
mucizemizibekliyoruzz Deryadeniz63 eğer sümüksü gibi bir yapıdaysa nişandır ve genellikle 72 saat içinde doğum başlar. Ama pembemsi diyorsun açık renkli olması iyi değil diye biliyorum bence acile gidebilirsin erken doğum riski olabilir
EmineBurcuTfekiSar Deryadeniz63 kanamanın miktarı rengi ve önemli değil. Kanama gördüğün an muhakkak doktora gitmelisin önemsizde olabilir ama çok önemli bir durum da olabilir. Nolur ihmal etmeyin hemen gidin.
Sunu Doğumdan önceki belirti. Eğer alttan muayene ettiklerinde yumuşama yada açılma görürlerse erkenden müdahale eder doktorlar. İhmal etme doktora git. 33te benimde geldi, müdahale edildi şimdi 35 oldum
Deryadeniz63 Sunu altan baktilar canm yumuşama varmis yatisimi verdiler serum ve ciger gelistirisi igne yaptilar bu gecede gozetimde kalmam gerektigini soylediler insallah bebegimle saglikcakla cikariz 🙏🏻
Deryadeniz63 Altan muane edilmesini istemiyorum cunku ister istemez acilma oluyor diye biliyorum baktiklarinda nolur dua edin dogum baslamasin daha cok kucuk
Sunu Deryadeniz63 hayır canım ben alttan muayene oldum ve hala açılmam yok merak etme. Bence bir git görün belki enfeksiyondur. Ama doğum belirtisi ise erken gidersen önlemini alabilirsin
Ysn Deryadeniz63 oyle bir sey yok ben hep vajinal muayene oluyorum siz boyle yaparsaniz iyilik yaptiginizi sanarken aksine zarar vermis olursunuz
Sunu Deryadeniz63 bende öyleydim korkuyordum 2 hafta geçti üzerinden hala gelmedi bebişim. inşallah seninde erken müdahale ile gelmicek kuzucun merak etme. Allah’a emanet olun 🤲 dualarım sizinle❤️