Merhabalar kızlar. 28+2 günlük hamileyim. Biraz uzun hakkınızı helal edin. Hamileliğimin başında Ankara medicalpark hastanesinden 16.500 TL ye doğum paketi aldım. Ancak aldığım günden beri hastanenin doktorlarının üslup sorunları ile uğraşıyorum. İlk olarak bir doktora paket aldım. Kendisi sorularıma cevap vermiyor, sürekli kilolusun yeme diyor, birde muayene masasında saat 1 e randevu verip sorularını hızlı sor başka hastaya gidicem deyip, bebeğin kesesinde sıvı az havuç yeme kilolusun, suyu çok içme mineraller ölür deyince doktor değişimi yaptım. Neyse başka doktora geçtim. Bu doktor da geçtiğimiz hafta evde sancım tuttu. Akşam 19.00 da msj attım normal diye cevap verdi. Dedim ki bakın çok ağrım var kasık bölgeme kramp giriyor ara ara. Neyse görüldü yaptı ve akşam saat 23.00 da doğuma gidiyorum diye araba storisi paylaştı. Bende msj attım"doktor hanım sizden cevap alamayınca şehir hastanesine gittim bu muameleyi birtek bana mı bütün hastalarınıza mı yapıyorsunuz dedim". O da beni aradı ve “Şeymacım sanki ben storide kahve mi paylaştım, başka doktordan geldin seni kendi gebelerimden ayırmadım, normalde sana numaramı bile vermem öyle bir zorunluluğum yok, çok acil olsaydı çıkıp gelirdin, istesem bu hasta sorunlu deyip seni hastam olarak almam bırakırım, sana çok kızgın ve kırgınım deyip nasıl olduğumu sormadan kapattı”. Eşim yanımdaydı. Konuşmalarını duydu ve birde ben tansiyonu yüksek biriyim 16 15 lerde sürekli tansiyon. Aşırı sinirlendi. Resmen paramızla gördüğümüz muameleye bak dedi. Neyse benim yarın kontrolüm var. Artık hastaneden ve şu halimle kusura bakma cümlesi beklerken duyduğum bu sözlerden dolayı paketimi iptal ettirmek felan istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Yarın hasta haklarına gideceğim ama sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor kızlar?