Ashlee Aslinda yazmayi pek dusunmemistim ama icim rahat etsin az rahatliyim diye yazmak geldi icimden. 8 kasim saat 2 de sezeryana alindim zorunlu sezeryandi zaten ama benim 1 gun onceden fena sancilarim vardi doktor suyun kanaman vs olursa gel dedi cok uzerinde durmadi bu arada 39.haftaliktim tam. Catilarimda dardi. Neyse sonraki gun hastaneye yatisim yapildi tahliller vs derken anestezi uzmani zayif oldugum icin spinali onermedi genel anestezi olicak mecburen dedi kabul etmek zorunda kaldim haliyle. Biraz gergindim ameliyathanede ama bebegim 2850 gram dogmus 15 dkk da cikarmislar onu brn icerde 1 saat kalmisim bebek icimde sikismis ve kakasini yapmis bide ustune yutmus.hemen yikamislar midesini ama nefes almasida hiriltiliymis cigerleronden atamamis suyu tam yanima getirdiler sarildim optum ama narkoz etkisindeyim biyandanda kendimde degilim mememi verdim hemen agzina aldi iki cekti ama yoruldu nefes alamadigi icin. Birkac gun kuvezde durmasi lazim dediler aldilar yanimdan bi an boslukta gibi kaldim deli gibi sut sagmak istedim sutumu alsin istedim oda azar azar geldi kolostrum dedikleri ama yetermis ona suanlik ben 2 saatte bir emzirmeye devam edicem sutumun gelmesi icin. Dua edin hemencecik ciksin oglum kuvezden. Merak ettiginiz bisi varsa sorabilirsiniz ama sunu diyebilirim mutlaka hasta kilodu alin gercekten hayat kurtariyor benim cok kanamam oldu halada devam ediyor hicbiyere bulasmiyo onun sayesinde gecelikte pijamada giyseniz her turlu dikis agriniz olacak ikisindede yaninizda bulunsun. Sizlerinde hayirli dogumlari olsun insallah
arzu19 Ashlee rabbim yardımcınız olsun inşAllah en kısa zamanda küvezden saglıklı bir şekilde cıkar inşAllah 🤲❤️
reinamm Ashlee çok geçmiş olsun. Sağlıkla büyütürsün inşallah. En zor kısmı atlattın, bundan sonrası da su gibi geçecektir Allahın izniyle 🙏🏽