talisss Merhaba ,şuan 30+1 deyim erken doğum riskim yok gibi görünüyor çantamı hazırlanan erken mi sizce ?Sizler kaçıncı hafta hazırladınız?💙
hunilimom talisss ben 34 de hazırlamıştım yıka utule felan anca o haftada bitmişti yıkandıysa çamaşırlar hazirlayabilirisn ne olacağı belli olmaz 🌸
Momsy410 talisss hazirla dursun canim vaktin varsa. Kapali canta niye tozlansin guzelce koy kirismaz. Ben 35de hazirladim ama tembelligimden 😊
gulsahgk talisss kesinlikle hazırlayın. Sonradan çok zor oluyor basit gibi geliyor ama ağrılardan yapamıyorsunuz bi kaç hafta sonra
talisss hunilimom bı kısmını yıkadım haklı.olabilirsiniz valizin içinde olacak zaten yarın yavaştan utuleyip koyayim olmadı 🌼
yask Ben de 30+6 yım çok kararsız kaldım 28-29. Haftada hazırlayanlar görüyorum burada ama biraz erken gibi de geliyor tozlanır kırısır kıyafetler gibi
talisss yask bana da öyle geliyor ama genel olarak hazirla hazırda dursun diyorlar agirlasinca yapamazsın gibi cümleler bilemedim
talisss Momsy410 teşekkürler bende şimdiden agirlasma var zati hemen yoruluyorum haklısınız güzelce koyulabilir 🌿