Elif2424 Karnınız kaçıncı haftada belli olmaya başladı Ben sanki büyümüyormuş gibi hissediyorum hep baktığım için herhalde 🙈
Deletedmom_52 Elif2424 valla 23-24 gibi ancaaaa belli oldu şimdi kıyafetten bazen belli bile olmuyor 🤣
nurr0101 Elif2424 İlk öğrendiğimden beri var sanırım😀 hamile olduğumu öğrenmeden önce karnımı çekip kuzenime atmıştım teyze oluyorsun diye meğersem o zaman çocuk varmış. 7 haftalık iken öğrendim bu arada
Nazlimom Elif2424 doğuma 1 ay kala belli oldu iç karnı geniş olanların fazla belli olmuyor benim öyleydi😂
Denizegeabioluyor Elif2424 valla 32+2haftaligiz hala disardan goren hamile zannetmez bazı insanlarin ic karni genis oluyo 😊
Momsy410 Elif2424 kacinci haftadasin? Ben zayif oldugum icin cabuk cikmisti karnim 3. Aydan sonra dar kiyafetlerden gorunmeye basladi
Tugce3561 Elif2424 bende böyle hissediyordum o kadar bi anda büyüyor ki şok oluyorsunuz sonra resmen gece yattım sabah kalktım göbeğim büyümüş gibi bi şey oldu😂😂
Happy20 Elif2424 tabi kişiden kişiye göre değişir ama arkadaşım 16 haftalık hamile baya baya dışardan bakıldığında göbeği görünüyor bende 8 haftalık hafiften belli etmeye başladı