Kamer22 Merhaba 🖐️ 10+5deyiz şuan. Gün içerisinde ara ara iç camasirim sanki su dökülmüş gibi ıslanıyor. Akıntı vs değil bariz belli su geliyor aktığını da hissediyorum. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba ? Endiselenmekde istemiyorum. Yarın doktorumdan randevu aldım umarım birşey yoktur
kahvesever__ Kamer22 su bacaklarından aşa boşalır hem günüz daha az 10 haftalıksınız su gelmesi için erken akıntıdır yada başka bir şeydir bence yarını beklemeyin acile gidin
Kamer22 kahvesever__ korkulacak birşey yokmuş akıntı olduğunu söyledi doktor ama ilk gebelik olduğu için endişe oluyor sadece
Kamer22 kahvesever__ Hamileanne bugün ultrasonda bebeğin su içinde yuzdugunu doktor söyledi ve gördük. Olmazsa bebek nasıl rahat edebilir ? Sadece erken olduğu için su gelmez dedi.
umena Ceylincim 10 haftada sızacak su mu olur Allah askına zaten 30 ml bisi su an 😁 Enfeksiyon vardır canım muhtemelen doktora gözük
Ceylincim umena 10 haftalık gebelikte su 50 ml dir. 20 haftada 400 ml doğuma yakın 1000 ml dir. 10 haftalık gebelik suyun içindedir sızan şeyin su olma ihtimali var kamilmisin kız😂 araştır biraz
Ceylincim Hamileanne Amniyon sıvı miktarı, gebelik ilerledikçe artar ve 33. Haftadan sonra sabitlenir. 10 haftalık gebelikte ortalama 50 ml olan amniyon sıvısı, 20. Haftada 400 ml, doğuma yakın ise 1000 ml ye ulaşır.
umena Ceylincim kamil değilim de senin gibi terbiyesiz de değilim, araştırıp konuştum. Senin araştırmanı tavsiye ederim 😂
ilgihazaal Kamer22 akintidir o su gibi akinti hamilelikte oluyor ozellikle 17-18-19. Haftalarda normal yani
Gulden91 Benimde öyleydi sürekli iç çamaşırı değiştiriyordum k haftalarda normal dendi sonra geçti zaten
Ceylincim umena Allah aşkına ya diyip gülerek cevap vermen alay cümlesi değil yani ? Hakettiğin gibi cevap aldın. Araştırmış olsaydın doğru kaynaklar yazardın ben konuştuğumdan eminim
Pinarcey1 Bende 16+3su gibi akıntı geliyor korktum ama normal diyorlar bi de ara ara kasık ağrısı oluyor ne bileyim evham yapmak istemiyorum
Kamer22 Pinarcey1 kasık ağrılarım benimde çok fazla oluyordu ilk zamanlar karnımın içerisi küçük oldugundan keseyle beraber açıldığı için ağrı yaparmış doktor öyle demişti ama şuan geçti çok şükür
Tubazeynepalin Kamer22 benim su gibi akımtım oluyordu özellikle sabahları uyanınca baya su yani ama 35+5 teyim akıntıdır o 😃