Elsiya-1 Son regl tarihim 4 Mart reglim bugünle birlikte 2 gün geçmiş oldu elimde kaset ters vardı ilk çok dikkatli bakmadım belki de yoktu ama 10 dakika sonra galan baktığımda böye gördüm ve sürekli kasıklarım ağıyor sizce gebelik var mı
myangelson Elsiya-1 genelde testleri 10 dk dan sonra dikkate almayın kuruma çizgisi çıkabilir diyorlar garanti olsun istiyorsan bı kan ver olmazsa
Kurtiremmm Elsiya-1 bi kan vermeniz de fayda var benim 7 ay önceki çizgim hala bu şekil duruyor silik gibi herşey gönlünüzce olur umarım 🙏
Linaa90 Elsiya-1 hamile isen 1 dakika içinde çıkıyor canım başında bekle testin bence tekrarla testi 10 dakika demesen pozitif derdim
Elsiya-1 Kurtiremmm çok korkuyorum istediğim sonucu almazsam diye çok ümit etmemekte çalışıyorum da işte
ilgihazaal Elsiya-1 5dk dan sonra olusan cizgiyi dikkate almayin adetiniz iki gun gectiyse bu kdr silik cikmaz
Anneolmak58 Elsiya-1 bendede bu şekilde oldu erken gebelik testi yapıyordum her zaman negatif negatif kaset yaptım tıpkı sizin ki gibi kuruma çizgisiydi belliydi ama belirtilerim vardı hemen kan verdim ilk kan verdiğinde hcg 15ti 2 52-177-1930….. diye giderek yükseldi. Eğer belirtilerde varsa kan vermenizi oneririm