ilknuuruucar_99 Doktorumun verdiği Decavit pronatal hapını kullanmaya başladığımdan beri kabızlık sorunu yaşıyorum hanımlar içinizde bu durumla karşı karşıya kalan var mı? 🙄
Ezelioz ilknuuruucar_99 hakiki zeytinyağı 👍🏼 yediğiniz şeylerin üstüne az miktarda dökün öyle tüketin sorununuz ortadan kalkacaktır
binnur64 ilknuuruucar_99 2 güne kadar gabızlıktan ölüyodum ishal olsam da rahatlasam keşke diyodum şimdi de ishallikten ölcem 3 kez bayıldım 1 kere kustum dua ederken de ayarını bilmek lazımmış
ilknuuruucar_99 binnur64 çok geçmiş olsun doktora gittiniz mi bayılma için kendinize çok dikkat edin zor dönemler 🤲😇
binnur64 ilknuuruucar_99 çok sağ olun 💗 acile gittik serum takıldı ilaç verdi doktor ama o ilaç da daha kötü yaptı bıraktım ben de şimdi çok daha iyiyim çok şükür 🤲🏻😌
201520202023 Bekulis kabizlik ilaci war hamilelerde kullanabiliyor aile hekiminiz yazabilir ben öyle rahatladim bendede cok kabizlik wardi
ilknuuruucar_99 201520202023 nisanın 6 sında doktor randevum var gidince bi doktora sorucam doktor tavsiyesi olmadan ilaç atamıyorum 🙄🥰