Bulutalazinannesi Kızlar 39. Haftaya girdik, bu gece eşimle birlikte olduk. Saat 3 gibi bi ağrı girdi karnıma sonra lavabo için kalktım iç çamaşırım da ıslaklık vardı. Sonra geldim oturdum hala bişeyler az az akmaya başladı. Sonra çamaşırımı değiştim yine azar azar devam ediyor. Çok şiddetli ağrılarım yok, 10 dk bi düzensiz vuruyor ama dayanılmayacak gibi değil. Bu durumda doktora gideyim mi. Meryem ana otunu suya koyayım mı acaba tereddütte kaldım
Azrazerin Bulutalazinannesi son aydamilişkş sonrası ağrıların olması normal Sancı eğer düzenli ve sıksa gidebilirsin ama bende bel ağrısı şikayetine dayanamayıp gitmiştim 41+2 de 3 cm demişti dayanamayıp gittiğim halde daha 3 cm di☺️
Azrazerin Bulutalazinannesi birde ilk 10 dk yı değil son 1 saatte sancının kaç kere hangi aralıklarla geldiğini hesapla
GizemKaan Bulutalazinannesi Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin🙏🏻 Hayırlı bi Doğum olsun canm dularım seninle
Annesininbalbocugu Bulutalazinannesi Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim sağlıkla doğum yap ve sağlıklı bebisin olsun inşallah 🤲🏼❤️
Bulutalazinannesi Kızlar hastaneye geldim suyummuş gelen, Sancılarım başladı 2cm açıklık var inşallah oğlumu kucağıma alacağım bugün, ne olur dua edin ben hepinize bol bol dua edeceğim 🙏🙏 Azrazerin
Aylaayla Bulutalazinannesi oyy Allahım sağlıkla kavuştursun canım burnumun ıcu sızladı çok duygulandım💓GüZel haberlerini bekliyoruz bir avazda kavuş yavruna darısı başımıza inşallah🙌🏻
rfzsB Bulutalazinannesi Rabbim tek sancıyla kurtarsın inşaellah canım, kucağına alıp evine gelirsin inşaellah ❤ sıra bize de gelsin hayırlısıyla
Bulutalazinannesi Aylaayla amin canım benim, inşallah bi avaz da kurtulurum. Çok sağol ne olur duanı eksik etme
Bulutalazinannesi Benanneyim amin inşallah. Darısı hepinizin başına inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Dilaam Bulutalazinannesi ayy canım doğurdun mu nasılsın merak ettiiim insAllah iyyisinizdir kolayca dogurmussundur
Bulutalazinannesi Dilaam doğurdum canım ama sezaryen oldum. Açılmam hızlı olmadı bende acıya dayanamadım ani kararla ameliyat oldum. Allah hepinize hayırlısını nasip etsin sağ Salim kucağınıza alın inşallah.