DnzTnr 1melekannesi3858 güvecin kendisi yenmez ama içinde ki yemek yenir makarna tavuk artık ne varsa içinde.
1melekannesi3858 Hilal2901 aman ne biliyim ilk gebelik olunca herseyden tedirgin oluyorum ilkim düşük oldu o yüzden
Ozge56 1melekannesi3858 yok biliyoruz bildiğimiz yemek olduğunu. Niye tersler gibi yaziyorsun onu anlamadım.
Busel 1melekannesi3858 ilk 3 Ay maydanoz çok tüketmeyin yeter birde ciger vs temel şeyler internette yazıyor. Sonra Allah ne verdiyse yiyebilirsiniz.. doktorunuz anlatmadı mi?
1melekannesi3858 Busel yok canım anlatmadı o yüzden soruyorum zaten sağol açıklayıcı yazdığın için sen bi tek adam akıllı cevap verdn
kadertugrul7 1melekannesi3858 sadece ilk aylar nar hurma çiğ köfte etli yani bitki çayları bitkisel detosk suları vs yasak ama son aylarda nar hurma yiyebilirsiniz narda açılma yaptığı icin hurmayla aynı etkiyi gösterdiği için yasak
Busel 1melekannesi3858 İnternete yazarsan çıkar neler yememen ya da az tuketmen gerektigi canım herkes mal mal şeyler soruyor burda çok tuhaf sorular geliyor millet bıktı 😂😂 bide daha dub güveç yaptım yedim yani et sonucta dert edinme