Minikpopo Asli33 valla magnezyum falan dinlemiyo benimkisi hatta o kadsr ileri ki parol falan da bana mısın demiyo 😣
Minikpopo Yalinn8 valla gerçekten benim başıma ne geldiyse bu ağrıların sebebi tek olmam. Eğer ben de aktif olsaydım böyle pasif pasif 9 ayı yatarak geçirmeseydim belki bu kadar error vermezdim 😩
Yalinn8 Minikpopo evet hareket farkettiriyor gercekten, bende de hareket namina bise yok, hala rahat kullaniyorken yürümüyorum her yere arabayla, zaten ev işiyle genel olarak aram yok, iyi olmuyo boyle, dedigin gibi hareketsizlik daha da agri yapiyor😏
Minikpopo Yalinn8 aynen valla eşime sürekli söylüyorum bir daha çocuk yok ama oldu da Allah nasip etti verdi bütün hamileliğimi spor salonlarında yürüyüş bantlarında doğal yaşamda aktif geçircem diye... Gerçekten çok çok önemlii.
Yalinn8 Minikpopo Yaa ilk zamanlar igne vermişti doktor bi de kalkma bu süre dedi ben de yapistim yataga tedirginlikten , yoksa tamamen spor yaparak geçirmeyi düşünmüştüm araştırmıştım da, Simdi de tembellesti vücut gidemiyorum resmen ama cok daha aktifim tabi başlara gore😉
Minikpopo Yalinn8 benimki de tüp bebekti diye ilk bi kaç ay yattım. Ondan sonra da hep kusma falan devam etti. Benimki de tamamen o sebepten yoksa ben de illa ki bi kursa bi programa giderdim dahil olurdum ama başta nasıl giderse sonu da öyle tamamlanıyo maalesef 😒