Anakuzusu Merhaba annişler önceden çok aktif bir çalışma hayatım vardı şehir değiştirince ve hamile kalınca calismay hayatıma son vermek zorunda kaldım.Evde çok bunalıyorum ve boş geçiyor gibi geliyor günlerim evde ne gibi bir iş yapıp para kazanabilirim.İnternet üzerinden ticaret yapmak istiyorum fikir verir misiniz?
Mihrimahvuslat Anakuzusu El becerin varsa canım bu düğün nikâh doğum için hediyelik eşyalar oluyor bu tarz bişeyler yapabilirsin kapı süsleri yapabilirsin bunlar ön planda bu aralar
Yenibirii Anakuzusu yabanci dil biliyorsan cagri merkezlerinde calisabilirsin canim. Ödemesi euro veya dolar bazinda oluyor
unlusura Anakuzusu bende aynı durumdayım mimarım ama riskli gebelikten dolayı işi bıraktım evden çizim vs yapabilirim. Ama artık o kadar sıkıldım ki evden başka işte olsa yapabilirim. Bende burda bekleyeyim
handeserdes mesleğinizi, varsa sertifikalarınızı, eğitiminizi, yeteneklerinizi bilmeden bir şey diyemedim :) en klasik öneri el işidir ki bu eminim sizin aklınıza gelmiştir.
handeserdes Anakuzusu ben de yüksek lisanslı öğretmenlik yapamayanlardanım :) okul öncesi öğretmeniyseniz el becerileriniz iyidir. etsy de mağaza açabilir yurt dışı satışı deneyebilirsiniz. ama önce iyi bir seo eğitimi alın kendinize, youtubedan. ayrıca metin yazarlığınız iyiyse içerik evreni gibi siteler de yine seo bazlı yazılardan para kazanabilirsiniz. eğer özel bir yeteneğiniz varda onu da yazarsanız ben yine daha spesifik olmaya çalışırım.
handeserdes Anakuzusu mutlaka kendinize göre bir alan bulursunuz. bir günde şahıs firması açıp trendyol, hepsiburada gibi pazar yerlerinde kadın destek paketlerinden faydalanabilirsiniz. kosgebden en az 5000₺ kuruluş desteği alabilirsiniz. 30 yaşın altındaysanız gene kosgebin kadın girişimci programlarıyla oldukça fazla destekten faydalanabilirsiniz. bayılıyorum üretken kadınlara. siz yeter ki üretmek isteyin daha benim gibi onlarca insan fikir üretecektir.
Anakuzusu handeserdes enerjinizi hayran kaldım gerçekten sizinle tekrar iletişime geçmek istediğim☺️🥰