Minnosunannesi16 Kızlar doğum ücreti sabitleme yapıyor mu hastane bilgisi olan varmi bide doğum ücretine zam gelmismidir bilgisi olan varsa yazabilir mi telefonda asla bilgi vermiyorlar
Burcu395 Minnosunannesi16 bende orda özlem çaylan canıtez e gidiyorum canım eşim emniyet personeli oldugu ıcın muayene ücretinde indirim oluyor ama her doktorda degılmıs özlem hanımda oluyor mesela muayenede indirim varsa doğumda da indirim olabilir ama tabi eşin emniyet personeli falansa
Minnosunannesi16 Fatma128 acaba fiyat sabitleyebiliyormuyuz bilginiz varmi ödemeyi nakit mi yapıyoruz
Fatma128 @Minnosunannesi16 1 ay once sorduğumda daha erken dedikleri için fiyat sabitleme olmadı bu ay gittiğimde sorucam tekrardan . Hangi doktora gidiyorsun
Minnosunannesi16 Fatma128 bende sorduğum zaman haftam küçük olduğu için söylememişti hasta yatıştaki bayan muhtemelen bu sefer gittiğimde bilgi verir Nagihan Uzun a gidiyorum siz
Minnosunannesi16 Fatma128 fiyat sabitlemeyi sorabildiniz mi ben gidemedim henüz zam geldi mi acaba doğum ücretine
Duyguakdnz Fatma128 bende güler yıldıza gidiyorum memnunum ama tereddütlerim var 2 defa gittim cok ilgili alakalı geldi bana
Minnosunannesi16 Fatma128 haber alırsanız yazabilirmisiniz rica etsem bende bilgi alırsam size iletirim🌸
Minnosunannesi16 Nolmuss yılbaşından sonra sormuştum ben ama son zamlar gelecek denildi geldi mi gelmedi mi hiç bilmiyorum
Fatma128 @Minnosunannesi16 meraba 🌸 Fiyat sabitleme olmuyormuş malesef fiyatlar değişecekmiş tekrardan
Minnosunannesi16 Fatma128 tühh fiyat sabitlense iyi olurdu hepimiz için ya ama napalim yapmiyorlarsa kısmet artık