Merhaba bu gün aşılama oldum eve geldim doktor duş yasak dedi progestan verdi saba1 gece 2 adet rahimi beslicek dedi mümkünse yatmamı söyledi gün aşırı ilişki önerdi tek tüpüm yok o yüzden olan tarafa meyil ederek ayaklarımı dikip 10 dk beklememi söyledi 12 Nisan test günüm iğnenin etkisi ne zaman geçer dedim 1 hafta dedi 10 tane erken gebelik testi aldım 😂😂😂 inşallah tutar çok zorlandım Kocaeli’nden zeynep Kamile gidip geldim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlısı ile rabbim isteyen herkesin kucagını doldursun 😘😘

Esin3641, başlığı Bu gün aşılama olanlar gelin birlikte bekleyelim olarak değiştirdi.

Esin3641 Merhaba ne zamandır deniyordunuz bende tek tupluyum sizin sorun neydi acaba ?inşallah tutar

Esin3641 hayırlı haberler olsun inşallah ben de dün ilk asilamami oldum çipli yıkama yaptılar. Dün ağrım oldu bugün iyiyim doktor bana ekstra ilaç vermedi. Asilamadan önceki gün ilişki olsun dedi bide bugün ama eşimde sperm sorunu da var biz uyduk yaptık pazartesi de bakalım kismet. Izmirde özel hastanede yaptırdım ben de.

ummuhan3 hiç bir sorun yoktu aslında tüp bebek için gittim aşılamayla başlayalım dedi

Esin3641 Tüp bebek öncesi 3 kez asilama denemesi oluyor galiba. Eşinizde sorun varmiydi kaç senedir demiyorsunuz acaba

Esin3641 bende tek tupluyum 6 aydır deniyoruz 6 ay daha olmazsa aşılama dedi doktor

bubuiledudu eşimde hiç bir sorun yok bende de sadece benim bi tüpüm yok dış gebelikten alındı 1 yıl normal yol ile denedik olmadı tüp bebek tedavisi için gittim aşılamayla başlayalım dedi yapıldı çok şükür şimdi de bekliyoruz hakkımızda hayırlısı rabbim çektiğimiz çileleri mükafatlandırır inşallah sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Esin3641 amin inşallah benim de iki gebeligim oldu kaybettim ikisi de kürtaj oldu ama bende sorun çıkmıyor umarım bu şekilde olur